Okul temiz çalışmaları sürüyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2023 - 10:48, Güncelleme: 16.10.2023 - 11:09
 

Okul temiz çalışmaları sürüyor

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan okulum temiz çalışması devam ediyor.
Düzce'de okulların temiz olup olmadığını denetleyen birimler tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde belgelendirme başvurusu yapan okulların hijyen denetimleri yapılıyor. Bu çerçevede, Milli Eğitim Müdürlüğü İşçi Sağlığı ve Güvenliği birimi ekiplerince İhsaniye, Yunus Emre, Şıralık Vatan ve Hikmet Akın ilkokulunda hijyen, temizlik, sağlık ve salgın hastalık konularında denetim yapıldı. Denetimlerin ardından 4 okul okulum temiz belgesi aldı.
Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan okulum temiz çalışması devam ediyor.

Düzce'de okulların temiz olup olmadığını denetleyen birimler tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde belgelendirme başvurusu yapan okulların hijyen denetimleri yapılıyor. Bu çerçevede, Milli Eğitim Müdürlüğü İşçi Sağlığı ve Güvenliği birimi ekiplerince İhsaniye, Yunus Emre, Şıralık Vatan ve Hikmet Akın ilkokulunda hijyen, temizlik, sağlık ve salgın hastalık konularında denetim yapıldı.

Denetimlerin ardından 4 okul okulum temiz belgesi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.