Gümüşova merkez cami yıkıldı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2023 - 10:40, Güncelleme: 07.10.2023 - 10:49
 

Gümüşova merkez cami yıkıldı

Düzce'de riskli yapıların yıkım çalışmaları çerçevesinde Gümüşova Merkez Cami'nin yıkımı gerçekleştirildi.
Düzce'de 23 Kasım 2022'de meydana gelen depreminin ardından riskli yapıların tespit çalışmalarına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Gümüşova'da bulunan merkez caminin riskli yapı olduğu belirlendi. Yapılan çalışmalar çerçevesinde Gümüşova Belediyesi ekiplerince merkez caminin yıkım çalışmaları gerçekleştirildi.Cami yıkıldıktan sonra yapılacak projelendirme çalışmaları ile yeniden inşa edilecek.
Düzce'de riskli yapıların yıkım çalışmaları çerçevesinde Gümüşova Merkez Cami'nin yıkımı gerçekleştirildi.

Düzce'de 23 Kasım 2022'de meydana gelen depreminin ardından riskli yapıların tespit çalışmalarına Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede Gümüşova'da bulunan merkez caminin riskli yapı olduğu belirlendi. Yapılan çalışmalar çerçevesinde Gümüşova Belediyesi ekiplerince merkez caminin yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Cami yıkıldıktan sonra yapılacak projelendirme çalışmaları ile yeniden inşa edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.