YİNE AYNI NOKTA YİNE KAZA YİNE YARALILAR

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.09.2023 - 13:28, Güncelleme: 03.09.2023 - 14:12
 

YİNE AYNI NOKTA YİNE KAZA YİNE YARALILAR

Düzce’nin en çok kaza olan noktasında meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı.
Düzce şehir merkezinde kazaların en yoğun olduğu Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Namık Kemal Sokak Kavşağı’nda kazalar bitmiyor. Meydana gelen kazada Mehmet Akif Caddesi’nden D-100 Karayolu istikametine seyreden Nurbanu Y. idaresindeki 06 BIV 822 plakalı otomobil ile Namık Kemal Sokak’tan Caddeye çıkmaya çalışan Turgut A. idaresindeki yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Nurbanu Y. ve Ümühan Y. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından yapılırken, yaralılar ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Düzce’nin en çok kaza olan noktasında meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı.

Düzce şehir merkezinde kazaların en yoğun olduğu Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Namık Kemal Sokak Kavşağı’nda kazalar bitmiyor.

Meydana gelen kazada Mehmet Akif Caddesi’nden D-100 Karayolu istikametine seyreden Nurbanu Y. idaresindeki 06 BIV 822 plakalı otomobil ile Namık Kemal Sokak’tan Caddeye çıkmaya çalışan Turgut A. idaresindeki yabancı plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Nurbanu Y. ve Ümühan Y. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından yapılırken, yaralılar ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.