Rekor sıcaklıklar geri geliyor!

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.08.2023 - 16:18, Güncelleme: 12.08.2023 - 16:22
 

Rekor sıcaklıklar geri geliyor!

Bakan Özhaseki'den vatandaşlara uyarı: Dışarıya çıkmayın
Eyyam-ı Bahur ve Basra sıcaklıklarının ardında Türkiye yarından itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "1 hafta boyunca yurdumuzda etkisini gösterecek olan sıcak havalara karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmasını ve gerekli olmadıkça dışarı çıkmamalarını istirham ediyorum." ifadelerini kulandı.Türkiye'de etkisini gösteren Eyyam-ı Bahur ve Basra sıcaklarının ardından yeni bir sıcak hava dalgası etkisi altında kalacak.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcak hava uyarılarının yanı sıra bir uyarı da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Özhaseki, vatandaşlarımızın tedbirli olmasını ve gerekli olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.
Bakan Özhaseki'den vatandaşlara uyarı: Dışarıya çıkmayın

Eyyam-ı Bahur ve Basra sıcaklıklarının ardında Türkiye yarından itibaren yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "1 hafta boyunca yurdumuzda etkisini gösterecek olan sıcak havalara karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmasını ve gerekli olmadıkça dışarı çıkmamalarını istirham ediyorum." ifadelerini kulandı.Türkiye'de etkisini gösteren Eyyam-ı Bahur ve Basra sıcaklarının ardından yeni bir sıcak hava dalgası etkisi altında kalacak.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcak hava uyarılarının yanı sıra bir uyarı da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Özhaseki, vatandaşlarımızın tedbirli olmasını ve gerekli olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.