Elektrik hattı çeken işçiler akıma kapıldı

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.08.2023 - 16:31, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:10
 

Elektrik hattı çeken işçiler akıma kapıldı

Yaralanan işçiyi sağlık ekibi dakikalarca kalp masajı yaparak hayata döndürdü
Beyköy Beldesinde elektrik hattı çeken işçiler, hatlara gelen voltaja kapılarak yaralandı. Sağlık ekipleri işçileri uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürdü.Olay; öğlen saatlerinde Düzce'nin Beyköy Beldesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Beyköy Beldesi Kaledibi mevkisinden  Büyük Mahallesi'ne elektrik hattı çeken işçiler, hatlara gelen voltaja kapıldı. İşçilerin elektriğe çarpıldıgini gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri işçileri hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yaralanan işçilerin arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kılıç; "Kaledibi köprüsünden Büyük mahallesine bir hat çekme işi vardı. Bakım işi değil yeni bir hat çekiliyordu. Sabah saat 09.00’da ekiplerimiz geldi. Saat 17.00’ye kadar çalışma sürecekti. Ama çok üzücü bir kaza meydana geldiğini öğrendik. İki arkadaşımız yaralandı. Ambulanslar hastaları aldılar. Bizim için çok üzücü bir durum. İnşallah yaralı kardeşlerimize bir şey olmaz. Sağlık temenni ediyoruz" dedi.İşçiler yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralanan işçiyi sağlık ekibi dakikalarca kalp masajı yaparak hayata döndürdü

Beyköy Beldesinde elektrik hattı çeken işçiler, hatlara gelen voltaja kapılarak yaralandı. Sağlık ekipleri işçileri uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürdü.Olay; öğlen saatlerinde Düzce'nin Beyköy Beldesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Beyköy Beldesi Kaledibi mevkisinden  Büyük Mahallesi'ne elektrik hattı çeken işçiler, hatlara gelen voltaja kapıldı.

İşçilerin elektriğe çarpıldıgini gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri işçileri hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yaralanan işçilerin arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kılıç; "Kaledibi köprüsünden Büyük mahallesine bir hat çekme işi vardı. Bakım işi değil yeni bir hat çekiliyordu. Sabah saat 09.00’da ekiplerimiz geldi. Saat 17.00’ye kadar çalışma sürecekti. Ama çok üzücü bir kaza meydana geldiğini öğrendik. İki arkadaşımız yaralandı. Ambulanslar hastaları aldılar. Bizim için çok üzücü bir durum. İnşallah yaralı kardeşlerimize bir şey olmaz. Sağlık temenni ediyoruz" dedi.İşçiler yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.