Talihiz işçi hastanelik oldu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 01.08.2023 - 10:08, Güncelleme: 01.08.2023 - 10:10
 

Talihiz işçi hastanelik oldu

Düzce’de meydana gelen iş kazasında organize sanayi bölgesinde bir fabrikada çalışan işçi foklift ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralandı.
  Kaza; Düzce’nin Gümüşova ilçesi’nde bulunan organize sanayi bölgesinde bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre fabrikada çalışan Taner Efe T. çalışırken foklift ile duvar araına ıkıştı. Belden aşağısı ıkışan işçi için çalışma arkadaşları hemen acil eki,plerine haber verdi. İhbar onrası fabrikaya giden ağlık ekipleri yaralı işçiye ilk müdahalesini olay yerinde yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.   Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Düzce’de meydana gelen iş kazasında organize sanayi bölgesinde bir fabrikada çalışan işçi foklift ile duvar arasına sıkışarak ağır yaralandı.

  Kaza; Düzce’nin Gümüşova ilçesi’nde bulunan organize sanayi bölgesinde bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre fabrikada çalışan Taner Efe T. çalışırken foklift ile duvar araına ıkıştı. Belden aşağısı ıkışan işçi için çalışma arkadaşları hemen acil eki,plerine haber verdi. İhbar onrası fabrikaya giden ağlık ekipleri yaralı işçiye ilk müdahalesini olay yerinde yaparak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

  Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.