Bağlamadığı Kapı Pencere Yola Savruldu

Asayiş (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 14.07.2023 - 10:59, Güncelleme: 14.07.2023 - 11:55
 

Bağlamadığı Kapı Pencere Yola Savruldu

Atatürk Bulvarında PVC Kapı pencere imalatı yapan bir firmanın aracı taşıdığı kapı ve pencereleri sıkı bağlamayınca kasasındaki PVC ürünler yola savruldu.
Kapı pencere imalatı yapan firmaya ait kamyonet Atatürk Bulvarında ilerlerken önüne çıkan otomobile çarpmamak içim manevra yaptı. Bu sırada kamyonetin kasasında bulunan ancak sıkı bağlanmayan PVC kapı ve pencereler yola savruldu. O sırada araç geçmemesi olası kazayı önlerken kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yola savrulan malzemeleri toplayarak yeniden kamyonete doldurdu. PVC ürünler parçalanırken yaralanan kimsenin olmaması ise büyük şans oldu.
Atatürk Bulvarında PVC Kapı pencere imalatı yapan bir firmanın aracı taşıdığı kapı ve pencereleri sıkı bağlamayınca kasasındaki PVC ürünler yola savruldu.

Kapı pencere imalatı yapan firmaya ait kamyonet Atatürk Bulvarında ilerlerken önüne çıkan otomobile çarpmamak içim manevra yaptı. Bu sırada kamyonetin kasasında bulunan ancak sıkı bağlanmayan PVC kapı ve pencereler yola savruldu. O sırada araç geçmemesi olası kazayı önlerken kamyonet sürücüsü ve yanında bulunan bir kişi yola savrulan malzemeleri toplayarak yeniden kamyonete doldurdu.

PVC ürünler parçalanırken yaralanan kimsenin olmaması ise büyük şans oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.