Düzce'nin Gerdanlığı Çile Oldu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.06.2023 - 17:43, Güncelleme: 26.06.2023 - 19:31
 

Düzce'nin Gerdanlığı Çile Oldu

Düzce'nin gerdanlığı olarak lanse edilen ancak bir türlü bitirilemeyen Asar Deresi projesi bir bayram daha Düzcelilere çile oldu. Belediye'den Valilik istikametine geçişler uzun zaman alırken, araç kuyrukları ise kilometrelere ulaştı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehrin ortasından geçen Asar Deresine yönelik geliştirdiği 3 etaplı proje kapsamında, Küçüksu Köprüsü – Şaguş Köprüsü arasında ilk etap çalışmalarına başlanan projenin geçen yıl Kasım Ayında temeli atılarak çalışmalar başlamıştı.  Bitmeyen proje nedeniyle Kurban Bayramı alışverişi için şehir merkezine çıkan araç sürücüleri belediye önünden valilik istikametine çektikleri çile ile ilerleyebiliyor gerdanlık olarak lanse edilen çalışmalardan asar deresi kenarından geçen yol araç sürücüleri için işkence oldu kapanan yol nedeniyle tek şeritli yolda ilerlemeye çalışan sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturduSürücüler duruma isyan ederken gerdanlık çile oldu yollar Bir türlü bitmek bilmiyor küçücük mesafe yarım saatte geçilebiliyor Nevşehir merkezinde ilerleyebiliyoruz ne de belediye önünden valilik tarafına geçebiliyoruz ya gerdanlığı bitirsinler ya da bu çileye son versinlerd iye konuşarak isyan ettiler.
Düzce'nin gerdanlığı olarak lanse edilen ancak bir türlü bitirilemeyen Asar Deresi projesi bir bayram daha Düzcelilere çile oldu. Belediye'den Valilik istikametine geçişler uzun zaman alırken, araç kuyrukları ise kilometrelere ulaştı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehrin ortasından geçen Asar Deresine yönelik geliştirdiği 3 etaplı proje kapsamında, Küçüksu Köprüsü – Şaguş Köprüsü arasında ilk etap çalışmalarına başlanan projenin geçen yıl Kasım Ayında temeli atılarak çalışmalar başlamıştı. 

Bitmeyen proje nedeniyle Kurban Bayramı alışverişi için şehir merkezine çıkan araç sürücüleri belediye önünden valilik istikametine çektikleri çile ile ilerleyebiliyor gerdanlık olarak lanse edilen çalışmalardan asar deresi kenarından geçen yol araç sürücüleri için işkence oldu kapanan yol nedeniyle tek şeritli yolda ilerlemeye çalışan sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturduSürücüler duruma isyan ederken gerdanlık çile oldu yollar Bir türlü bitmek bilmiyor küçücük mesafe yarım saatte geçilebiliyor Nevşehir merkezinde ilerleyebiliyoruz ne de belediye önünden valilik tarafına geçebiliyoruz ya gerdanlığı bitirsinler ya da bu çileye son versinlerd iye konuşarak isyan ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.