Üniversite öğrencilerine psikolojik destek Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2022 - 17:41, Güncelleme: 09.12.2022 - 17:41
 

Üniversite öğrencilerine psikolojik destek Düzce Haber

Üniversite öğrencilerine psikolojik destek
Düzce Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, üniversite için kente gelen ve ilk kez deprem yaşayan öğrencilere psikolojik destek vermeye başladı.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim görmek için şehre gelen ve hayatlarında ilk defa deprem ile karşılaşan öğrenciler için psikolojik destek faaliyetleri başlatıldı. Bu çerçevede, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından görevlendirilen psikologlar, öğrencilerin konakladığı yurtlara giderek psikososyal destekte bulundu.
Üniversite öğrencilerine psikolojik destek

Düzce Aile ve sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, üniversite için kente gelen ve ilk kez deprem yaşayan öğrencilere psikolojik destek vermeye başladı.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim görmek için şehre gelen ve hayatlarında ilk defa deprem ile karşılaşan öğrenciler için psikolojik destek faaliyetleri başlatıldı.

Bu çerçevede, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından görevlendirilen psikologlar, öğrencilerin konakladığı yurtlara giderek psikososyal destekte bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.