Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesi sona erdi

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 13:59, Güncelleme: 13.10.2022 - 13:59
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesi sona erdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tahıl naklinde de İstanbul mutabakatını devam ettirmemiz ve Rusya tahıl ve güresinin Türkiye üzerinden az gelişmiş üzere naklini yapma konusunda kararlıyız” dedi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede, "Bütün anlaşmalarımız tam olarak uygulanıyor. Türk Akımı gaz boru hattını bazı terör grupları patlatmaya çalıştı. Türkiye gaz tedarikinde Avrupa Birliği için önemli bir güzergah"  ifadelerini kullandı. Putin sözlerine şöyle devam etti: Akkuyu Nükleer Santrali çalışmaları devam ediyor ve zamanından önce yerine getiriliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin görüşmesi sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tahıl naklinde de İstanbul mutabakatını devam ettirmemiz ve Rusya tahıl ve güresinin Türkiye üzerinden az gelişmiş üzere naklini yapma konusunda kararlıyız” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmede, "Bütün anlaşmalarımız tam olarak uygulanıyor. Türk Akımı gaz boru hattını bazı terör grupları patlatmaya çalıştı. Türkiye gaz tedarikinde Avrupa Birliği için önemli bir güzergah"  ifadelerini kullandı.

Putin sözlerine şöyle devam etti:

Akkuyu Nükleer Santrali çalışmaları devam ediyor ve zamanından önce yerine getiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.