Düzce Ak Parti köy köy geziyor. Düzce, Siyaset Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2022 - 15:39, Güncelleme: 20.08.2022 - 15:39
 

Düzce Ak Parti köy köy geziyor. Düzce, Siyaset Haberler Düzce Hür Haber

İl Başkanı Keskin, “Milletimizle dertleşmeye gayret ediyoruz”
Düzce İHA'nın haberine göre:AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet merkeze bağlı köyleri gezerek vatandaşlar bir araya geldi, taleplerini yerinde dinledi.Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyet merkeze bağlı; Aynalı, Yeni Aynalı, Kaymakçı, Kadıoğlu, Aybaşı, Düverdüzü, Erdemli ve Kurtsuyu köylerini ziyaret ederek, muhtarlar, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Keskin, “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla köylerimizi gezmeye devam ediyoruz. Köylerimizde insanlarımızla beraber olduk. Tüm teşkilatımızla beraber milletimizle dertleşmeye onlara Cumhurbaşkanımızı, davamızı anlatmaya hep birlikte gayret ediyoruz. Bizleri misafir eden tüm köy halkına, gönüllerini açan insanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
İl Başkanı Keskin, “Milletimizle dertleşmeye gayret ediyoruz”

Düzce İHA'nın haberine göre:AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki heyet merkeze bağlı köyleri gezerek vatandaşlar bir araya geldi, taleplerini yerinde dinledi.Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyet merkeze bağlı; Aynalı, Yeni Aynalı, Kaymakçı, Kadıoğlu, Aybaşı, Düverdüzü, Erdemli ve Kurtsuyu köylerini ziyaret ederek, muhtarlar, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Keskin, “Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla köylerimizi gezmeye devam ediyoruz. Köylerimizde insanlarımızla beraber olduk. Tüm teşkilatımızla beraber milletimizle dertleşmeye onlara Cumhurbaşkanımızı, davamızı anlatmaya hep birlikte gayret ediyoruz. Bizleri misafir eden tüm köy halkına, gönüllerini açan insanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.