Başkan Özlü, kurbanını bağışladı - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2022 - 11:11, Güncelleme: 07.07.2022 - 11:11
 

Başkan Özlü, kurbanını bağışladı - Düzce Haber

Başkan Özlü, kurbanını bağışladı
"Kurbanını Paylaş Kadeşinle Yakınlaş" adlı kampanyaya destek veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, böyle hayırlı işlerde emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti.Başkanı Faruk Özlü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yıl başlattığı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destekte bulunduğunu ifade etti. Böyle hayırlı işlerde emeği olan ve emeği geçen tüm vatandaşları tebrik ettiğini dile getiren Özlü, ayrıca çalışmalarda bulunan herkese başarılar dilediğini iletti. "
Başkan Özlü, kurbanını bağışladı

"Kurbanını Paylaş Kadeşinle Yakınlaş" adlı kampanyaya destek veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, böyle hayırlı işlerde emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti.Başkanı Faruk Özlü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu yıl başlattığı “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destekte bulunduğunu ifade etti. Böyle hayırlı işlerde emeği olan ve emeği geçen tüm vatandaşları tebrik ettiğini dile getiren Özlü, ayrıca çalışmalarda bulunan herkese başarılar dilediğini iletti.

"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.