Düzce'de 147 motosiklet sürücü tek tek denetlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 13:43, Güncelleme: 05.04.2022 - 13:43
 

Düzce'de 147 motosiklet sürücü tek tek denetlendi

Düzce'de 147 motosiklet sürücü tek tek denetlendi
Düzce’de havaların ısınmasını fırsat bilerek trafiğe çıkan ancak kural tanımayan motor ve motosikletleri jandarma trafik ekipleri affetmedi.Düzce’de havaların ısınmasıyla birlikte motor ve motosiklet sürücüleri de trafiğe çıkmaya başladı. Özellikle jandarma sorumluluk alanları olan köy yollarında kurallara uymayan motor ihbarları üzerine harekete geçen Jandarma trafik ekipleri affetmedi. Cumayeri İlçesi Avlayan Köyü, Çilimli İlçesi Pırpır Köyü, Merkez Aydınpınar Köyü ve Gölormanı köyü yollarında uygulama yapan ekipler, evrakları eksik olan, kuralları ihlal eden ve kasksız motor kullanan sürücülere cezai işlem uyguladı.Yapılan uygulamalarda 147 motor, motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edilirken 12 sürücüye 5 bin 465 TL cezai işlem uygulandı. 3 Motor ise trafikten men edildi.
Düzce'de 147 motosiklet sürücü tek tek denetlendi

Düzce’de havaların ısınmasını fırsat bilerek trafiğe çıkan ancak kural tanımayan motor ve motosikletleri jandarma trafik ekipleri affetmedi.Düzce’de havaların ısınmasıyla birlikte motor ve motosiklet sürücüleri de trafiğe çıkmaya başladı. Özellikle jandarma sorumluluk alanları olan köy yollarında kurallara uymayan motor ihbarları üzerine harekete geçen Jandarma trafik ekipleri affetmedi.

Cumayeri İlçesi Avlayan Köyü, Çilimli İlçesi Pırpır Köyü, Merkez Aydınpınar Köyü ve Gölormanı köyü yollarında uygulama yapan ekipler, evrakları eksik olan, kuralları ihlal eden ve kasksız motor kullanan sürücülere cezai işlem uyguladı.Yapılan uygulamalarda 147 motor, motosiklet ve motorlu bisiklet kontrol edilirken 12 sürücüye 5 bin 465 TL cezai işlem uygulandı. 3 Motor ise trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.