Düzce'nin Akçakoca İlçesinde sanayi toplantısı gerçekleştirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2022 - 14:03, Güncelleme: 27.02.2022 - 14:03
 

Düzce'nin Akçakoca İlçesinde sanayi toplantısı gerçekleştirildi

Düzce'nin Akçakoca İlçesinde sanayi toplantısı gerçekleştirildi
Akçakoca Kaymakamlığında; organize sanayi bölgesinin geliştirilmesi, sanayicilerin sorun ve sıkıntılarının görüşülmesi için toplantı düzenlendi.Akçakoca ilçesinde bulunan organize sanayi bölgesinde yeni fabrikalar kurulmaya devam ediyor. Bu kapsamda, bölgede yapılan son çalışmalarla ilgili Akçakoca Kaymakamlığı’nda toplanto gerçekleştirildi. Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen ve OSB yetkilileri katıldı.
Düzce'nin Akçakoca İlçesinde sanayi toplantısı gerçekleştirildi

Akçakoca Kaymakamlığında; organize sanayi bölgesinin geliştirilmesi, sanayicilerin sorun ve sıkıntılarının görüşülmesi için toplantı düzenlendi.Akçakoca ilçesinde bulunan organize sanayi bölgesinde yeni fabrikalar kurulmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, bölgede yapılan son çalışmalarla ilgili Akçakoca Kaymakamlığı’nda toplanto gerçekleştirildi. Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayri Şen ve OSB yetkilileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.