Vali Atay hastaları ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.02.2022 - 13:20, Güncelleme: 18.02.2022 - 13:20
 

Vali Atay hastaları ziyaret etti

Vali Atay hastaları ziyaret etti
Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Düzce Valisi Cevdet Atay ziyaretlerine devam ediyor. Vali Atay Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanede tedavi olan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunurken, özverili çalışmalarından dolayı sağlık personeline de teşekkür etti.
Vali Atay hastaları ziyaret etti

Düzce Valisi Cevdet Atay, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Düzce Valisi Cevdet Atay ziyaretlerine devam ediyor. Vali Atay Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanede tedavi olan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunurken, özverili çalışmalarından dolayı sağlık personeline de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.