HGS yüzde 40 oranında zam! 2024 İşte detaylar

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 15.08.2024 - 23:43, Güncelleme: 15.08.2024 - 23:43
 

HGS yüzde 40 oranında zam! 2024 İşte detaylar

Dünya genelinde yaşanan akaryakıt ve enerji maliyetlerindeki artışlar ile yüksek enflasyonun etkisi, HGS ücretlerine de yansıdı.
Bankacılık sektörü kaynaklarına göre, HGS ücretlerine yapılan bu büyük artış, kullanıcılar arasında geniş yankı uyandıracak.   Yeni Tarifeler SMS ile Bildirilecek Bankalar, yeni tarifeyi bu hafta içinde müşterilerine SMS yoluyla duyuracak ve artış 19 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak. Daha önce 1 Nisan'da yapılan yüzde 75’lik zamla HGS alt limit fiyatları 175 TL'ye yükseltilmişti. Temmuz ayında köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde yaşanan artışların ardından, HGS bakiyelerinin de güncellenmesi gerektiği belirtilmişti. Otomatik Yükleme Tutarı Artacak Yeni düzenleme ile birlikte, HGS kullanıcılarının otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği sorunu yaşamamaları hedefleniyor. Bu amaçla, otomatik yükleme tutarı 245 TL olarak belirlenmiş durumda.
Dünya genelinde yaşanan akaryakıt ve enerji maliyetlerindeki artışlar ile yüksek enflasyonun etkisi, HGS ücretlerine de yansıdı.

Bankacılık sektörü kaynaklarına göre, HGS ücretlerine yapılan bu büyük artış, kullanıcılar arasında geniş yankı uyandıracak.

 

Yeni Tarifeler SMS ile Bildirilecek

Bankalar, yeni tarifeyi bu hafta içinde müşterilerine SMS yoluyla duyuracak ve artış 19 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.

Daha önce 1 Nisan'da yapılan yüzde 75’lik zamla HGS alt limit fiyatları 175 TL'ye yükseltilmişti.

Temmuz ayında köprü ve otoyol geçiş ücretlerinde yaşanan artışların ardından, HGS bakiyelerinin de güncellenmesi gerektiği belirtilmişti.

Otomatik Yükleme Tutarı Artacak

Yeni düzenleme ile birlikte, HGS kullanıcılarının otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği sorunu yaşamamaları hedefleniyor. Bu amaçla, otomatik yükleme tutarı 245 TL olarak belirlenmiş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.