Hande Ataizi ses getiren bilekliğe karşı sessizliğini bozdu

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.11.2023 - 11:59, Güncelleme: 21.11.2023 - 11:59
 

Hande Ataizi ses getiren bilekliğe karşı sessizliğini bozdu

Hande Ataizi'nin Bihter filminin galasında taktığı bileklik çok ses getirmişti. Ünlü oyuncu, bu konu hakkındaki sessizliğini bozdu. Hande Ataizi Bihter filminin galasında taktığı söz konusu bilekliğin, bahsedildiği kadar pahalı olduğunu söyledi.
Hande Ataizi rol aldığı Bihter filminin galasında takmış olduğu bileklikle gündem olmuştu. Bilekliğin fiyatı sosyal medyada ses getirmişti. Son olarak Bloomberg HT'de yayınlanan Aslı Şafak'la İşin Aslı adı programa konuk olan Ataizi, bileklik sorularını cevapladı. Ataizi, "Galadaki bileklik o kadar pahalı mıydı?" sorusuna, "O kadar pahalıydı. Ama tabiî ki orada zaten bir iş birliği içerisinde böyle bir şey yaptığımızı sen de bildiğin için söylüyorum. Yoksa benim kendi mücevherim olsa, zaten böyle bir görgüsüzlük yapmam çok pahalı demem" dedi. Aslı Şafak'ın, "O kadar parayı sen kendin bir bilekliğe verir misin?" sorusuna ise ünlü oyuncu, "550 bin Dolar mı? Ben bu zamana kadar hiçbir mücevhere öyle bir para vermedim bu zamana kadar. Mücevherlerimi kendim almayı severim. Çok tatlı güzel pahalı mücevherlerimde oldu ama o derecesi değil bir de zaten 550 bin dolar bir yılan bileziğe verecek bir dönemde değiliz diye düşünüyorum. Bende mesela kendi adıma beş şey alacağıma bir tane alırım beni daha mutlu eder o. Limitlerim çerçevesinde kendimi şımartmayı seviyorum. Kıyafet konusunda büyük bir arşivim var. Hep modası geçmeyecek şeyler almışım. Bu üzerimde gördüğün elbise 20 yıllık vardır. Çok temiz bakarım kuru temizleme yaparım havalandırırım yani eşyalarıma iyi bakarım.' ifadelerini kullandı.
Hande Ataizi'nin Bihter filminin galasında taktığı bileklik çok ses getirmişti. Ünlü oyuncu, bu konu hakkındaki sessizliğini bozdu. Hande Ataizi Bihter filminin galasında taktığı söz konusu bilekliğin, bahsedildiği kadar pahalı olduğunu söyledi.

Hande Ataizi rol aldığı Bihter filminin galasında takmış olduğu bileklikle gündem olmuştu. Bilekliğin fiyatı sosyal medyada ses getirmişti. Son olarak Bloomberg HT'de yayınlanan Aslı Şafak'la İşin Aslı adı programa konuk olan Ataizi, bileklik sorularını cevapladı.

Ataizi, "Galadaki bileklik o kadar pahalı mıydı?" sorusuna, "O kadar pahalıydı. Ama tabiî ki orada zaten bir iş birliği içerisinde böyle bir şey yaptığımızı sen de bildiğin için söylüyorum. Yoksa benim kendi mücevherim olsa, zaten böyle bir görgüsüzlük yapmam çok pahalı demem" dedi.


Aslı Şafak'ın, "O kadar parayı sen kendin bir bilekliğe verir misin?" sorusuna ise ünlü oyuncu, "550 bin Dolar mı? Ben bu zamana kadar hiçbir mücevhere öyle bir para vermedim bu zamana kadar. Mücevherlerimi kendim almayı severim. Çok tatlı güzel pahalı mücevherlerimde oldu ama o derecesi değil bir de zaten 550 bin dolar bir yılan bileziğe verecek bir dönemde değiliz diye düşünüyorum. Bende mesela kendi adıma beş şey alacağıma bir tane alırım beni daha mutlu eder o. Limitlerim çerçevesinde kendimi şımartmayı seviyorum. Kıyafet konusunda büyük bir arşivim var. Hep modası geçmeyecek şeyler almışım. Bu üzerimde gördüğün elbise 20 yıllık vardır. Çok temiz bakarım kuru temizleme yaparım havalandırırım yani eşyalarıma iyi bakarım.' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.