Hamarat 100. Yıl coşkusuna protokol eşlik etti

Kültür Sanat (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.11.2023 - 12:22, Güncelleme: 02.11.2023 - 12:22
 

Hamarat 100. Yıl coşkusuna protokol eşlik etti

Düzce’de gelenekselleşen Hediyelik Eşya ve Sanat Sokağı bu defa Cumhuriyetin 100. Yılı onuruna açıldı.
107 Kadının stnad açtığı sokağa Vali selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan’ın yanı sıra protokol üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.Düzce Kant Konseyi Kadın Meclisi tarafından kurulan ve gelenekselleşen Hediyelik Eşya ee Sanat Sokağı, Cumhuriyetin ilanının 100. Yılına özel olarak açıldı. 107 Kadının stand açtığı sokakta Cumhuriyetin 100. Yılı coşkuyla kutlanırken birçok farklı etkinlikte yer aldı. Türk Bayraklarıyla donatılan sokakta marşlar çalınırken Düzce’nin Güzelleri halk oyunu ekibi gösteri düzenledi. Türk Bayraklı balonlar ise Cumhuriyet onuruna gökyüzüne bırakıldı. Marşlar eşliğinde düzenlenen etkinlikte ayıca açılan Türk Bayrağı ise sokağı gezmeye gelenlerden yoğun ilgi gördü. Vali Selçuk Aslan’ın eşi Pınar Aslan ile birlikte gezdiği sokakta protokol üyeleri de birbirinden yetenekli kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri sergiledikleri standları gezerek bilgiler aldılar.Vali Selçuk Aslan yaptığı açıklamada; “Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Yıl boyunca çeşitli etkinlikler yaparak 100 yılımızı coşku içinde kutlayacağız. Bu çerçevede Düzce’nin birbirinden yetenekli kadınlarının el emeği göz nuru ürünlerini de görme imkanı bulduk. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Düzce’de gelenekselleşen Hediyelik Eşya ve Sanat Sokağı bu defa Cumhuriyetin 100. Yılı onuruna açıldı.

107 Kadının stnad açtığı sokağa Vali selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan’ın yanı sıra protokol üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.Düzce Kant Konseyi Kadın Meclisi tarafından kurulan ve gelenekselleşen Hediyelik Eşya ee Sanat Sokağı, Cumhuriyetin ilanının 100. Yılına özel olarak açıldı. 107 Kadının stand açtığı sokakta Cumhuriyetin 100. Yılı coşkuyla kutlanırken birçok farklı etkinlikte yer aldı. Türk Bayraklarıyla donatılan sokakta marşlar çalınırken Düzce’nin Güzelleri halk oyunu ekibi gösteri düzenledi. Türk Bayraklı balonlar ise Cumhuriyet onuruna gökyüzüne bırakıldı. Marşlar eşliğinde düzenlenen etkinlikte ayıca açılan Türk Bayrağı ise sokağı gezmeye gelenlerden yoğun ilgi gördü.

Vali Selçuk Aslan’ın eşi Pınar Aslan ile birlikte gezdiği sokakta protokol üyeleri de birbirinden yetenekli kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri sergiledikleri standları gezerek bilgiler aldılar.Vali Selçuk Aslan yaptığı açıklamada; “Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Yıl boyunca çeşitli etkinlikler yaparak 100 yılımızı coşku içinde kutlayacağız. Bu çerçevede Düzce’nin birbirinden yetenekli kadınlarının el emeği göz nuru ürünlerini de görme imkanı bulduk. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.