Haftanın en kıskanılan 3 burcu Boğa, Aslan ve Terazi! Gözler o burçların üstünde çünkü...

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.04.2024 - 16:26, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:26
 

Haftanın en kıskanılan 3 burcu Boğa, Aslan ve Terazi! Gözler o burçların üstünde çünkü...

Mars Koç burcuna geçti. Bu durumun etkisi burçlarda 45 gün sürecek. Bu süreçte tüm gözleri üzerine çekecek 3 burç var. Bunlar Boğa, Aslan ve terazi. 3 burçtan bazısı kariyerde bazısı aşkta kıskanılabilir. Bu yüzden gizli düşmanlara dikkat etmekte fayda var. İşte haftanın en kıskanılan 3 burcu...
Gezegenlerin hareketleri burçların yaşantısını etkiliyor. Bazıları bu süreçte düşman kazanıyor bazıları da kariyerinde zirve yapıyor. Tabi bunlar olurken bu burçlar aynı zamanda çok kıskanılıyor. Bu haftanın en çok kıskanılan burçları Boğa, Aslan ve Terazi. Üçü de haftanın gözde burçları arasında yer alıyor. Peki, ama neden? İşte Astrolog Özlem Recep'in kaleminden haftanın en gözde burçlarının yorumları... HAFTANIN EN KISKANILAN 3 BURCU Boğa: Sevgili Boğa, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün gizli düşmanlar, ateşli hastalıklar, kronik rahatsızlıkların ayrıntılı incelenmesine karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğin, evliliğin varsa araya girmek isteyenler var temkinli olmalısın. Venüs senin burcuna geçiyor. Güzelliğinle, değişecek enerjin ve imajınla ortamlarda isminden bahsettireceksin. Tüm gözler senin üzerinde olacak. Bu hafta özellikle seyahatler, eğlenceli aktiviteler ve toplulukların arasında bulunabilirsin. Aslan: Sevgili Aslan, Mars Koç burcuna geçerken 45 gün uzak seyahatler gündeminde olacak. Venüs Boğa burcuna geçerken tüm gözleri üzerine çekecek ve kariyer süreçlerin için bu durumu kullanmak isteyebilirsin. Bu hafta iş hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek, yolculuklara hazırlayacak ve seni yükseltecek gibi görünüyor. Terazi: Sevgili Terazi, Mars Koç burcuna geçiş yaparken 45 gün boyunca beraberliğinde size zarar vermek isteyen insanlarla mücadele ederken birbirinizle de mücadele etmeyin dikkat. İş hayatında rakipler de gündeminde. Venüs Boğa burcuna geçiyor. Eşinin para durumu artıyor olacak. Miras yoluyla ya da hukuksal anlamda para gelebilir. Geçmişte borç verdiğin alamadığım ödemelerin bir anda geldiğini göreceksin. Bu hafta aile yaşantısı ön planda olacak. Beklenmedik ev alış satış planları oluşabilir. Sürpriz hamileliklere de açıksın.
Mars Koç burcuna geçti. Bu durumun etkisi burçlarda 45 gün sürecek. Bu süreçte tüm gözleri üzerine çekecek 3 burç var. Bunlar Boğa, Aslan ve terazi. 3 burçtan bazısı kariyerde bazısı aşkta kıskanılabilir. Bu yüzden gizli düşmanlara dikkat etmekte fayda var. İşte haftanın en kıskanılan 3 burcu...

Gezegenlerin hareketleri burçların yaşantısını etkiliyor. Bazıları bu süreçte düşman kazanıyor bazıları da kariyerinde zirve yapıyor. Tabi bunlar olurk en bu burçlar aynı zamanda çok kıskanılıyor.

Bu haftanın en çok kıskanılan burçları Boğa, Aslan ve Terazi. Üçü de haftanın gözde burçları arasında yer alıyor. Peki, ama neden? İşte Astrolog Özlem Recep'in kalemind en haftanın en gözde burçlarının yorumları...


HAFTANIN EN KISKANILAN 3 BURCU

Boğa: Sevgili Boğa, Mars Koç burcuna geçerk en 45 gün gizli düşmanlar, ateşli hastalıklar, kronik rahatsızlıkların ayrıntılı incelenmesine karşı dikkatli olmalısın. Beraberliğin, evliliğin varsa araya girmek isteyenler var temkinli olmalısın. Venüs senin burcuna geçiyor. Güzelliğinle, değişecek enerjin ve imajınla ortamlarda ismind en bahsettireceksin. Tüm gözler senin üzerinde olacak. Bu hafta özellikle seyahatler, eğlenceli aktiviteler ve toplulukların arasında bulunabilirsin.

Aslan: Sevgili Aslan, Mars Koç burcuna geçerk en 45 gün uzak seyahatler gündeminde olacak. Venüs Boğa burcuna geçerk en tüm gözleri üzerine çekecek ve kariyer süreçlerin için bu durumu kullanmak isteyebilirsin. Bu hafta iş hayatındaki gelişmeler seni mutlu edecek, yolculuklara hazırlayacak ve seni yükseltecek gibi görünüyor.

Terazi: Sevgili Terazi, Mars Koç burcuna geçiş yapark en 45 gün boyunca beraberliğinde size zarar vermek istey en insanlarla mücadele ederk en birbirinizle de mücadele etmeyin dikkat. İş hayatında rakipler de gündeminde. Venüs Boğa burcuna geçiyor. Eşinin para durumu artıyor olacak. Miras yoluyla ya da hukuksal anlamda para gelebilir. Geçmişte borç verdiğin alamadığım ödemelerin bir anda geldiğini göreceksin. Bu hafta aile yaşantısı ön planda olacak. Beklenmedik ev alış satış planları oluşabilir. Sürpriz hamileliklere de açıksın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.