Güvenli ve huzurlu eğitim dönemi için toplandılar!

Eğitim (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 06.09.2024 - 13:58, Güncelleme: 06.09.2024 - 13:58
 

Güvenli ve huzurlu eğitim dönemi için toplandılar!

Düzce Valisi Selçuk Aslan, başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katıldığı 2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci dönemi asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı yapıldı.
Konuralp Bey Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Selçuk Aslan başkanlık ederken, Vali Yardımcıları ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda 2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci dönemi asayiş ve trafik tedbirleri konuşuldu.Vali Aslan, "2024-2025 eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza başarılar dileyerek; geleceğimizin teminatı evlatlarımıza güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak için okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumlarımızla son derece hassasiyet içerisinde çalışacağız" dedi.
Düzce Valisi Selçuk Aslan, başkanlığında ilgili kurum müdürlerinin katıldığı 2024-2025 eğitim öğretim yılı birinci dönemi asayiş ve trafik tedbirleri toplantısı yapıldı.

Konuralp Bey Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Selçuk Aslan başkanlık ederken, Vali Yardımcıları ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda 2024- 2025 eğitim öğretim yılı birinci dönemi asayiş ve trafik tedbirleri konuşuldu.Vali Aslan, "2024- 2025 eğitim öğretim yılına başlarken öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza başarılar dileyerek; geleceğimizin teminatı evlatlarımıza güvenli ve huzurlu bir eğitim- öğretim ortamı sağlamak için okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumlarımızla son derece hassasiyet içerisinde çalışacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.