Gölyaka Belediye Başkanı Coşkun haber ekibimizi ağırladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 12.06.2024 - 11:57, Güncelleme: 12.06.2024 - 11:57
 

Gölyaka Belediye Başkanı Coşkun haber ekibimizi ağırladı

Yapılan seçimlerde Yakup Demircan’dan belediye başkanlığını alan ve yeni Belediye Başkanı olan Muzaffer Coşkun’a Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi hayırlı olsun dedi.
Muzaffer Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe ile ilgili projelerini ve planladığı çalışmalarını anlattı. Yapılan 31 Mart seçimlerinin ardından Gölyaka Belediye Başkanlığını zorlu seçim süreci sonrasında Yakup Demircan ve Bekir Akbulut gibi güçlü rakiplerinden alan Muzaffer Coşkun’a Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete gazetenin imtiyaz sahibi Hürkerim Küçükusta ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Selçuk Akyol katıldı. Gölyaka Belediye Başkanı Coşkun’un makamında gerçekleşen ziyarette Muzaffer Coşkun, 30 yıl görev yaptığı Gölyaka Belediyesi’nin yeni belediye başkanı olarak yapmayı planladığı çalışmaları ve projelerini anlattı. Hürkerim Küçükusta ise Muzaffer Coşkun’a turizm dışında geliri olmayan Gölyaka Belediyesi’nin zorluklarını anladıklarını dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. Küçükusta ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Belediye başkanlığı hizmet makamı olduğu için çok zordur. Bunu anlayabiliyoruz. Ancak Gölyaka gibi fabrikalara dayalı sanayisi, doğal alanları dışında başka gelir kaynağı olmayan ilçelerde belediye başkanlığı daha da zordur. Bu süreçte ilçe için çok güzel projeleri olan Muzaffer Coşkun Başkanımıza başarılar diliyorum. Muzaffer Coşkun, göreve gelir gelmez çok sıkıntılı süreçler geçirdi. Ancak belediyecilik deneyimi ile bu badireleri atlatacağına da inancım sonsuz” dedi. Muzaffer Coşkun ise ziyaretlerinden dolayı Hürhaber Gazetesi ekibine teşekkür etti.
Yapılan seçimlerde Yakup Demircan’dan belediye başkanlığını alan ve yeni Belediye Başkanı olan Muzaffer Coşkun’a Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi hayırlı olsun dedi.

Muzaffer Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe ile ilgili projelerini ve planladığı çalışmalarını anlattı. Yapılan 31 Mart seçimlerinin ardından Gölyaka Belediye Başkanlığını zorlu seçim süreci sonrasında Yakup Demircan ve Bekir Akbulut gibi güçlü rakiplerinden alan Muzaffer Coşkun’a Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete gazetenin imtiyaz sahibi Hürkerim Küçükusta ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Selçuk Akyol katıldı. Gölyaka Belediye Başkanı Coşkun’un makamında gerçekleşen ziyarette Muzaffer Coşkun, 30 yıl görev yaptığı Gölyaka Belediyesi’nin yeni belediye başkanı olarak yapmayı planladığı çalışmaları ve projelerini anlattı. Hürkerim Küçükusta ise Muzaffer Coşkun’a turizm dışında geliri olmayan Gölyaka Belediyesi’nin zorluklarını anladıklarını dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi. Küçükusta ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Belediye başkanlığı hizmet makamı olduğu için çok zordur. Bunu anlayabiliyoruz. Ancak Gölyaka gibi fabrikalara dayalı sanayisi, doğal alanları dışında başka gelir kaynağı olmayan ilçelerde belediye başkanlığı daha da zordur. Bu süreçte ilçe için çok güzel projeleri olan Muzaffer Coşkun Başkanımıza başarılar diliyorum. Muzaffer Coşkun, göreve gelir gelmez çok sıkıntılı süreçler geçirdi. Ancak belediyecilik deneyimi ile bu badireleri atlatacağına da inancım sonsuz” dedi. Muzaffer Coşkun ise ziyaretlerinden dolayı Hür haber Gazetesi ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.