George Clooney'le Quentin Tarantino arasında "kötü konuştun" krizi!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 16.08.2024 - 11:28, Güncelleme: 16.08.2024 - 11:28
 

George Clooney'le Quentin Tarantino arasında "kötü konuştun" krizi!

George Clooney'le Quentin Tarantino karşı karşıya geldiler. Kendisini eleştiren Quentin Tarantino'ya sinirlenen George Clooney, "Ben de onun hakkında kötü konuşabilirim" ifadesini kullandı.
Hollywood yıldızları George Clooney'le Quentin Tarantino karşı karşıya geldiler. George Clooney, "Gün Batımından Şafağa" filminde birlikte çalıştığı ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Tarantino vermiş olduğu bir röportajında, "George Clooney'nin izleyici kitlesinin ilgisini çekmesinin üzerinden uzun zaman geçti sanırım. En son ne zaman çok konuşulan bir filme imza attı?" demişti. GQ Dergisi'ne konuşan Clooney, "Quentin yakın zamanda benim hakkımda bir şeyler söyledi, bu yüzden ona biraz sinir oldum. Film yıldızlarının isimlerini verdiği bir röportaj yaptı ve sonra 'Peki ya George? O bir film yıldızı değil' dedi" ifadelerini kullandı. Clooney konuşmasının devamında, "Ben de onun hakkında kötü konuşabilirim" dedi.
George Clooney'le Quentin Tarantino karşı karşıya geldiler. Kendisini eleştiren Quentin Tarantino'ya sinirlenen George Clooney, "Ben de onun hakkında kötü konuşabilirim" ifadesini kullandı.

Hollywood yıldızları George Clooney'le Quentin Tarantino karşı karşıya geldiler. George Clooney, "Gün Batımından Şafağa" filminde birlikte çalıştığı ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.


Tarantino vermiş olduğu bir röportajında, "George Clooney'nin izleyici kitlesinin ilgisini çekmesinin üzerinden uzun zaman geçti sanırım. En son ne zaman çok konuşulan bir filme imza attı?" demişti.

GQ Dergisi'ne konuşan Clooney, "Quentin yakın zamanda benim hakkımda bir şeyler söyledi, bu yüzden ona biraz sinir oldum. Film yıldızlarının isimlerini verdiği bir röportaj yaptı ve sonra 'Peki ya George? O bir film yıldızı değil' dedi" ifadelerini kullandı.

Clooney konuşmasının devamında, "Ben de onun hakkında kötü konuşabilirim" dedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.