Futbolcu Volkan Demirel'in acı günü: Babasını kaybetti

Spor (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 25.06.2024 - 20:10, Güncelleme: 25.06.2024 - 20:10
 

Futbolcu Volkan Demirel'in acı günü: Babasını kaybetti

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel, Bodrum'da fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’nde yaşayan eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel(71), saat 16.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayetiyle evinde fenalaştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Hastanede kurtarılamadı Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra bölgedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Hacı Demirel yaşamını yitirdi. Acı haberle derin üzüntü yaşadılar Hastaneye gelen Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, aldığı acı haber karşısında derin üzüntü yaşadı. Ali Hacı Demirel’in cenazesi defin için havayoluyla İstanbul’a gönderileceği belirtildi.
Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel, Bodrum'da fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Akyarlar Mahallesi’nde yaşayan eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali H acı Demirel(71), saat 16.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayetiyle evinde fenalaştı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede kurtarılamadı

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra bölgedeki özel bir hastaneye sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali H acı Demirel yaşamını yitirdi.

Acı haberle derin üzüntü yaşadılar

Hastaneye gelen Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel, aldığı acı haber karşısında derin üzüntü yaşadı.

Ali H acı Demirel’in cenazesi defin için havayoluyla İstanbul’a gönderileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.