Fırtına ağaçları yerinden söktü

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.12.2023 - 14:33, Güncelleme: 24.12.2023 - 14:49
 

Fırtına ağaçları yerinden söktü

Ağaçlar evlerin üzerine devrildi
Son günlerde Düzce’nin yüksek kesimleri kış mevsimini yaşarken, Balıklı Yaylası fırtınalardan olumsuz etkilendi. Yayladaki ağaçlar şiddetli rüzgarda yıkıldı. Yollara ve evlerin üzerine devrilen ağaçlar nedeniyle büyük maddi hasar oluştu. Son günlerde, Düzce’de özellikle de yüksek kesimler kış mevsimini yaşıyor. Balıklı yaylası da kış mevsiminin en şiddetli yaşandığı bölgelerden birisi. Orman içinde bulunan yayladaki evler şiddetli rüzgarlar nedeniyle yıkılan ağaçların kurbanı oldu. Çok sayıda ağaç, yağan kara ve şiddetli rüzgarlara dayanamayarak yıkıldı. Yaylada bulunan  birçok ev ise yıkılan ağaçların altında kaldı. Birçok evin çatısı çökerken, evlerde büyük miktarda maddi hasar oluştu.
Ağaçlar evlerin üzerine devrildi

Son günlerde Düzce’nin yüksek kesimleri kış mevsimini yaşarken, Balıklı Yaylası fırtınalardan olumsuz etkilendi. Yayladaki ağaçlar şiddetli rüzgarda yıkıldı. Yollara ve evlerin üzerine devrilen ağaçlar nedeniyle büyük maddi hasar oluştu.

Son günlerde, Düzce’de özellikle de yüksek kesimler kış mevsimini yaşıyor. Balıklı yaylası da kış mevsiminin en şiddetli yaşandığı bölgelerden birisi. Orman içinde bulunan yayladaki evler şiddetli rüzgarlar nedeniyle yıkılan ağaçların kurbanı oldu. Çok sayıda ağaç, yağan kara ve şiddetli rüzgarlara dayanamayarak yıkıldı. Yaylada bulunan  birçok ev ise yıkılan ağaçların altında kaldı. Birçok evin çatısı çökerken, evlerde büyük miktarda maddi hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.