Fatih Ürek'e havaalanında saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 07.09.2024 - 14:42, Güncelleme: 07.09.2024 - 14:42
 

Fatih Ürek'e havaalanında saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı!

Kıbrıs'a gitmek içim havaalanında olan ünlü şarkıcı Fatih Ürek tartışma yaşadığı başka bir yolcunun saldırısına uğradı. Fatih Ürek saldırı olayını sosyal medyadan yaptığı açıklama ile doğruladı.
Fatih Ürek yaşadığı saldırı olayı ile gündeme geldi. Kıbrıs'a gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen Fatih Ürek, uçağa bineceği esnada bir yolcunun saldırısına uğradı. FATİH ÜREK SALDIRIYA UĞRADI Habertürk'te yer alan habere göre; Tekerlekli sandalyeyle uçağa binen Fatih Ürek ile bir yolcu arasında tartışma çıktı. Yolcunun Ürek'e hakaret etmesiyle başlayan gerilim, kısa sürede büyüyerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Yaşanan olayların ardından polisin müdahale ettiği ve uçuşun bir süre geciktiği belirtildi. 58 yaşındaki şarkıcı, yaşanan olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Bir kullanıcının, "Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sana yapılan her türlü şiddeti kınıyorum" mesajını kendi hesabında paylaştı.
Kıbrıs'a gitmek içim havaalanında olan ünlü şarkıcı Fatih Ürek tartışma yaşadığı başka bir yolcunun saldırısına uğradı. Fatih Ürek saldırı olayını sosyal medyadan yaptığı açıklama ile doğruladı.

Fatih Ürek yaşadığı saldırı olayı ile gündeme geldi. Kıbrıs'a gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen Fatih Ürek, uçağa bineceği esnada bir yolcunun saldırısına uğradı.

FATİH ÜREK SALDIRIYA UĞRADI

Habertürk'te yer alan habere göre; Tekerlekli sandalyeyle uçağa binen Fatih Ürek ile bir yolcu arasında tartışma çıktı. Yolcunun Ürek'e hakaret etmesiyle başlayan gerilim, kısa sürede büyüyerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Yaşanan olayların ardından polisin müdahale ettiği ve uçuşun bir süre geciktiği belirtildi.

58 yaşındaki şarkıcı, yaşanan olayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Bir kullanıcının, "Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sana yapılan her türlü şiddeti kınıyorum" mesajını kendi hesabında paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.