Ekmek bulamayan pasta mı yesin?

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 22.12.2023 - 12:35, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:35
 

Ekmek bulamayan pasta mı yesin?

Düzce Fırıncılar Odası, un ve işçilik maliyetlerini gerekçe göstererek yarından itibaren ekmek fiyatlarına 50 kuruşluk zam kararı aldı.
Yılbaşından itibaren ise ekmek fiyatlarının 10 TL olacağı öğrenildi. Yüksek enflasyon altında ezilen dar gelirlilere bir kötü haber daha geldi. Düzce Fırıncılar Odası, artan un ve işçilik maliyetlerini gerekçe göstererek ekmeğe 50 kuruşluk zam yaptı. Ekmeğe yarından itibaren gelecek zamdan 7 gün sonra, yılbaşından itibaren 210 gram ekmeğin fiyatı 10 TL’den satılmaya başlanacak.
Düzce Fırıncılar Odası, un ve işçilik maliyetlerini gerekçe göstererek yarından itibaren ekmek fiyatlarına 50 kuruşluk zam kararı aldı.

Yılbaşından itibaren ise ekmek fiyatlarının 10 TL olacağı öğrenildi.

Yüksek enflasyon altında ezilen dar gelirlilere bir kötü haber daha geldi. Düzce Fırıncılar Odası, artan un ve işçilik maliyetlerini gerekçe göstererek ekmeğe 50 kuruşluk zam yaptı. Ekmeğe yarından itibaren gelecek zamdan 7 gün sonra, yılbaşından itibaren 210 gram ekmeğin fiyatı 10 TL’den satılmaya başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.