Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 11.09.2024 - 16:51, Güncelleme: 11.09.2024 - 16:51
 

Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı!

Eda Ece kızı Mina İpek'in oyun oynadığı anları, "Annem ile müzik saati" cümlesiyle paylaştı. Eda Ece'nin kızı Mina İpek'le ilgili o paylaşımı, sosyal medyada beğeni topladı.
Oyuncu Eda Ece, Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl 21 Haziran'da evlenmişti. Geçtiğimiz Nisan ayında ilk çocuğu Mina İpek'i dünyaya getiren Eda Ece, artık vaktinin tamamını kızıyla geçiriyor. Anne olmanın tadını çıkaran Eda Ece, son olarak kızı Mina İpek Tuncer ile ilgili bir paylaşımda bulundu. EDA ECE KIZI MİNA İPEK'İ PAYLAŞTI Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eda Ece, kızının müzik aleti oyuncağıyla oynadığı anı paylaştı. Ünlü oyuncu o fotoğraf karesini, "Annem ile müzik saati" ifadesiyle paylaştı.
Eda Ece kızı Mina İpek'in oyun oynadığı anları, "Annem ile müzik saati" cümlesiyle paylaştı. Eda Ece'nin kızı Mina İpek'le ilgili o paylaşımı, sosyal medyada beğeni topladı.

Oyuncu Eda Ece, Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl 21 Haziran'da evlenmişti. Geçtiğimiz Nisan ayında ilk çocuğu Mina İpek'i dünyaya getiren Eda Ece, artık vaktinin tamamını kızıyla geçiriyor. Anne olmanın tadını çıkaran Eda Ece, son olarak kızı Mina İpek Tuncer ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

EDA ECE KIZI MİNA İPEK'İ PAYLAŞTI
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eda Ece, kızının müzik aleti oyuncağıyla oynadığı anı paylaştı. Ünlü oyuncu o fotoğraf karesini, "Annem ile müzik saati" ifadesiyle paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.