Düzce’yi sıcak değil ama nem yakacak! İşte detaylar..

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 27.07.2024 - 19:36, Güncelleme: 29.07.2024 - 11:26
 

Düzce’yi sıcak değil ama nem yakacak! İşte detaylar..

Düzce son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların etkisinde kalmaya önümüzdeki haftada devam edecek. İşte detaylar..
Pazar ve Pazartesi günleri yine çok sıcak olması beklenirken nem oranları ise en yüksek 90 derecelerin üzerinde seyredecek. Devlet Meteoroloji İşleri genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre 5 günlük hava tahminlerinde haftasonunu kısmı olarak yağışlı geçiren zaman zaman yağan yağışlarla azda olsa serinleyen Düzce’de Pazar günü ve Pazartesi günü yine güneş yakıcı yüzünü gösterecek. Pazar günü en düşük 18 en yüksek 32 derece olması beklenen sıcaklıklarla birlikte nem oranları ise en düşük yüzde 61 en yüksek ise yüzde 94 olacak. Pazartesi günü ise sıcaklık en düşük Pazar ile aynı olurken sıcaklık ise 1 derece artacak ve 33 derece olacak. Nem oranları ise pazartesi günü düşecek. Salı günü ise güneş yerini yağmura bırakacak. Ancak sıcaklıklarda değişme olmayacak. En düşük 19 derece olması beklenen sıcaklıklar en yüksek ise 31 derece olacak. Nem oranları ise büyük oranda düşecek. Çarşamba ve Perşembe günleri ise havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıklarda az da olsa düşme olacak. Nem oranları ise en düşük yüzde 55 en yüksek ise 9 olacak.
Düzce son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların etkisinde kalmaya önümüzdeki haftada devam edecek. İşte detaylar..

Pazar ve Pazartesi günleri yine çok sıcak olması beklenirken nem oranları ise en yüksek 90 derecelerin üzerinde seyredecek. Devlet Meteoroloji İşleri genel Müdürlüğü hava tahminlerine göre 5 günlük hava tahminlerinde haftasonunu kısmı olarak yağışlı geçiren zaman zaman yağan yağışlarla azda olsa serinleyen Düzce’de Pazar günü ve Pazartesi günü yine güneş yakıcı yüzünü gösterecek.

Pazar günü en düşük 18 en yüksek 32 derece olması beklenen sıcaklıklarla birlikte nem oranları ise en düşük yüzde 61 en yüksek ise yüzde 94 olacak. Pazartesi günü ise sıcaklık en düşük Pazar ile aynı olurken sıcaklık ise 1 derece artacak ve 33 derece olacak. Nem oranları ise pazartesi günü düşecek. Salı günü ise güneş yerini yağmura bırakacak. Ancak sıcaklıklarda değişme olmayacak. En düşük 19 derece olması beklenen sıcaklıklar en yüksek ise 31 derece olacak. Nem oranları ise büyük oranda düşecek. Çarşamba ve Perşembe günleri ise havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıklarda az da olsa düşme olacak. Nem oranları ise en düşük yüzde 55 en yüksek ise 9 olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.