Düzceli Tuğçe Köksaloğlu Müge anlı buldu

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 28.06.2024 - 12:50, Güncelleme: 28.06.2024 - 13:28
 

Düzceli Tuğçe Köksaloğlu Müge anlı buldu

Evden kaçan kızı Müge Anlı buldu.Aramadıkları yer kalmadı şehir merkezinde bulundu.Düzce merkeze bağlı Nasırlı Köyü’ndeki..
Evinden geçen yıl kaçan genç kız, annenin Müge Anlı’ya başvurması sonucu bulundu. Nasırlı Köyündeki evinden kaçan genç kız, şehir merkezinde tam 290 gün sonra ortaya çıktı.Düzce Merkeze bağlı Nasırlı Köyü’ndeki evinden 4 Eylül 2023’te camdan atlayarak kaçan ve o tarihten sonra bir daha haber alınamayan Tuğçe Köksaloğlu’nun annesi Havva Sezer, ATV canlı yayınında Müge Anlı’ya başvurarak yardım istedi. Anne Havva Sezer, kızı Tuğçe'nin, Simge isimli bir arkadaşı olduğunu ve uyuşturucu kullandığını söyledi. “Arkadaşı ile görüşmesini istemedim” Havva Sezer, kızının Simge Kaçmaz ile görüşmesini istemediğini, Tuğçe'nin nerede olduğunu ise Simge ile erkek arkadaşı İlhan'ın bildiğini söyledi. Havva sezer ayrıca Tuğçe'nin ilk eşinden olduğunu ama ikinci eşinin nüfusuna kayıtlı bulunduğunu da ifade etti. Müjdeli haber çabuk geldi Programın ardından Müge Anlı kayıp Tuğçe Köksaloğlu’nun Düzce’de bulunduğu müjdesini verdi. Müge Anlı, Jandarma Karakol Komutanının yayının hemen ardından anne Havva Sezer’i arayarak kayıp Tuğçe’nin Düzce şehir merkezinde bulunduğu söyledi. Anlı, “Anne ve kızı birbirine kavuştular’’ dedi.
Evden kaçan kızı Müge Anlı buldu.Aramadıkları yer kalmadı şehir merkezinde bulundu.Düzce merkeze bağlı Nasırlı Köyü’ndeki..

Evinden geçen yıl kaçan genç kız, annenin Müge Anlı’ya başvurması sonucu bulundu. Nasırlı Köyündeki evinden kaçan genç kız, şehir merkezinde tam 290 gün sonra ortaya çıktı.Düzce Merkeze bağlı Nasırlı Köyü’ndeki evinden 4 Eylül 2023’te camdan atlayarak kaçan ve o tarihten sonra bir daha haber alınamayan Tuğçe Köksaloğlu’nun annesi Havva Sezer, ATV canlı yayınında Müge Anlı’ya başvurarak yardım istedi. Anne Havva Sezer, kızı Tuğçe'nin, Simge isimli bir arkadaşı olduğunu ve uyuşturucu kullandığını söyledi.

“Arkadaşı ile görüşmesini istemedim”

Havva Sezer, kızının Simge Kaçmaz ile görüşmesini istemediğini, Tuğçe'nin nerede olduğunu ise Simge ile erkek arkadaşı İlhan'ın bildiğini söyledi. Havva sezer ayrıca Tuğçe'nin ilk eşinden olduğunu ama ikinci eşinin nüfusuna kayıtlı bulunduğunu da ifade etti.

Müjdeli haber çabuk geldi

Programın ardından Müge Anlı kayıp Tuğçe Köksaloğlu’nun Düzce’de bulunduğu müjdesini verdi. Müge Anlı, Jandarma Karakol Komutanının yayının hemen ardından anne Havva Sezer’i arayarak kayıp Tuğçe’nin Düzce şehir merkezinde bulunduğu söyledi. Anlı, “Anne ve kızı birbirine kavuştular’’ dedi.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.