Düzce’den, Adıyamanlı depremzedelere destek eli Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2023 - 18:42, Güncelleme: 28.02.2023 - 18:42
 

Düzce’den, Adıyamanlı depremzedelere destek eli Düzce Haber

Adıyamanlı depremzedelere destek eli
Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı sosyal ve psikolojik destek ekipleri, Adıyaman’da depremzedelere destek olmaya devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük hasar alan Adıyaman’da destek çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler il genelinde vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Ekipler depremlerden etkilenen vatandaşların psikolojik ve sosyal olarak güçlendirmelerine yönelik çalışmalar sürdürüyor.Çadır kentlerde çocukların istediği her çalışmayı gerçekleştiren ekipler, ailelerinde sorunlarını çözüme kavuşturmak için var güçleri ile çalışmalar yapıyor.
Adıyamanlı depremzedelere destek eli

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı sosyal ve psikolojik destek ekipleri, Adıyaman’da depremzedelere destek olmaya devam ediyor.Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde büyük hasar alan Adıyaman’da destek çalışmaları devam ediyor.

Bu çerçevede Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı ekipler il genelinde vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Ekipler depremlerden etkilenen vatandaşların psikolojik ve sosyal olarak güçlendirmelerine yönelik çalışmalar sürdürüyor.Çadır kentlerde çocukların istediği her çalışmayı gerçekleştiren ekipler, ailelerinde sorunlarını çözüme kavuşturmak için var güçleri ile çalışmalar yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.