Düzce'deki Polis ekipleri çocukların sevgisine duyarsız kalmıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 14:10, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:10
 

Düzce'deki Polis ekipleri çocukların sevgisine duyarsız kalmıyor

Düzce'deki Polis ekipleri çocukların sevgisine duyarsız kalmıyor
Halkın huzurunu korumak için Düzce’de vatandaşların yoğun olduğu yerlerde devriye görevi yapan polisler, özellikle çocuklardan ve gençlerden yoğun ilgi görüyor.Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai mevhumu gözetmeksizin 24 saat görevlerinin başında olan polisler bu görevlerini yerine getirirken aynı zamanda vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşıyor. Kentin kamuya açık alanlarında görev yapan polis ekiplerini sevgilerini göstermek isteyen çocuklar, polislerle fotoğraf çektirerek polis olma hayali ile sevgilerini ölümsüzleştiriyor. Çocukların ve gençlerin bu isteklerini kırmayan polisler ise resim çektirmenin yanı sıra çocukları polis motosikletlerine, ekip arabalarına bindirerek sevgisine karşılık veriyor.Bu durum ise çocukların gelecekte polislik mesleğini tercih etmelerine ve polis-vatandaş arasındaki sevginin daha da gelişmesine katkıda bulunuyor.
Düzce'deki Polis ekipleri çocukların sevgisine duyarsız kalmıyor

Halkın huzurunu korumak için Düzce’de vatandaşların yoğun olduğu yerlerde devriye görevi yapan polisler, özellikle çocuklardan ve gençlerden yoğun ilgi görüyor.Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için mesai mevhumu gözetmeksizin 24 saat görevlerinin başında olan polisler bu görevlerini yerine getirirken aynı zamanda vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaşıyor. Kentin kamuya açık alanlarında görev yapan polis ekiplerini sevgilerini göstermek isteyen çocuklar, polislerle fotoğraf çektirerek polis olma hayali ile sevgilerini ölümsüzleştiriyor.

Çocukların ve gençlerin bu isteklerini kırmayan polisler ise resim çektirmenin yanı sıra çocukları polis motosikletlerine, ekip arabalarına bindirerek sevgisine karşılık veriyor.Bu durum ise çocukların gelecekte polislik mesleğini tercih etmelerine ve polis-vatandaş arasındaki sevginin daha da gelişmesine katkıda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.