Düzce’de sağanak yağış uyarısı yapıldı

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.04.2024 - 16:06, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:06
 

Düzce’de sağanak yağış uyarısı yapıldı

Çarşamba sabahı başlayacak.
Meteoroloji İlleri Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre Çarşamba günü Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olması beklenen sağanak yağışların Düzce’yi de etkisi altına alacağı belirtildi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü hava tahmininin ardından Düzce valiliği de bir uyarı yayımladı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nce yapılan değerlendirmeler sonucunda aralarında Düzce’nin de bulunduğu Batı Karadeniz Bölgesi’nde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Yapılan uyarıya göre gök gürültülü sağanak şeklinde olacak yağışların sabah saatlerinden itibaren etkili olacağı da belirtildi. Metrekare ye 21-50 kilogram yağış düşeceğinin tahmin edildiği ifade edildi.Düzce Valiliği de sosyal medya hesaplarından vatandaşların yıldırım, ani sel, su baskınlarına ve yağış anında esecek kuvvetli rüzgarlara dikkat çekti.
Çarşamba sabahı başlayacak.

Meteoroloji İlleri Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre Çarşamba günü Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olması beklenen sağanak yağışların Düzce’yi de etkisi altına alacağı belirtildi. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü hava tahmininin ardından Düzce valiliği de bir uyarı yayımladı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nce yapılan değerlendirmeler sonucunda aralarında Düzce’nin de bulunduğu Batı Karadeniz Bölgesi’nde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Yapılan uyarıya göre gök gürültülü sağanak şeklinde olacak yağışların sabah saatlerinden itibaren etkili olacağı da belirtildi. Metrekare ye 21-50 kilogram yağış düşeceğinin tahmin edildiği ifade edildi.Düzce Valiliği de sosyal medya hesaplarından vatandaşların yıldırım, ani sel, su baskınlarına ve yağış anında esecek kuvvetli rüzgarlara dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.