Düzce Üniversitesi’nde logo farkındalık günü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2021 - 19:08, Güncelleme: 02.07.2021 - 19:08
 

Düzce Üniversitesi’nde logo farkındalık günü

Düzce Üniversitesi’nde logo farkındalık günü
Yenilikçi uygulamalarda öncü yükseköğretim kurumu olan Düzce Üniversitesi, Logo Günü ile farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.Kurumsal iletişim alanında adından söz ettiren uygulamaları hayata geçiren Düzce Üniversitesi, yaz aylarında da Logo Günü’ne hız kesmeden devam ediyor. Tüm yerleşkelerde ve birimlerde Düzce Üniversitesi’ne ait logolu kıyafetleri giyen ve yine logolu ürünleri kullanan mensuplar, kurum kimliği ve kurum aidiyeti konusunda örnek davranış sergiliyor.Her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte üniversite mensupları, “Biz Düzce Üniversiteliyiz” mesajı vererek anlamlı birliktelik örneği gösteriyor.
Düzce Üniversitesi’nde logo farkındalık günü

Yenilikçi uygulamalarda öncü yükseköğretim kurumu olan Düzce Üniversitesi, Logo Günü ile farkındalık oluşturmayı sürdürüyor.Kurumsal iletişim alanında adından söz ettiren uygulamaları hayata geçiren Düzce Üniversitesi, yaz aylarında da Logo Günü’ne hız kesmeden devam ediyor.

Tüm yerleşkelerde ve birimlerde Düzce Üniversitesi’ne ait logolu kıyafetleri giyen ve yine logolu ürünleri kullanan mensuplar, kurum kimliği ve kurum aidiyeti konusunda örnek davranış sergiliyor.Her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilen etkinlikte üniversite mensupları, “Biz Düzce Üniversiteliyiz” mesajı vererek anlamlı birliktelik örneği gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.