Düzce Kızılay’dan Sinop, Kastamonu ve Bartın ’sel bölgelerine destek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2021 - 18:24, Güncelleme: 11.08.2021 - 18:24
 

Düzce Kızılay’dan Sinop, Kastamonu ve Bartın ’sel bölgelerine destek

Düzce Kızılay’dan Sinop, Kastamonu ve Bartın ’sel bölgelerine destek
Sinop, Kastamonu ve Bartın’da aşırı yağışlar sonrasında meydana gelen sel ve su baskınları sonrasında Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet yönetim merkezi sel bölgelerine destek ekip ve malzeme gönderdi.Kızılay, Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan yağışlardan etkilenenlere destek oluyor. Sel ve su baskınları meydana gelen bölgelerde çalışma yürütülürken, mağdur olan vatandaşlar için Kaynaşlı’da bulunan Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi’de çalışmalarına başladı. Yönetim merkezinde bulunan tüm personeller, araçlar ve ekipmanlar bölgeye gönderildi. Ayrıca yönetim merkezinde bulunan Mobil Aşevi içinde çalışma başlatıldı. Aşevinin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sel bölgesine gönderilecek. Bunun yanı sıra elektrik sıkıntısı yaşanan bölgelere de 330 KW’lık jeneratör de bölgeye gönderilecek.
Düzce Kızılay’dan Sinop, Kastamonu ve Bartın ’sel bölgelerine destek

Sinop, Kastamonu ve Bartın’da aşırı yağışlar sonrasında meydana gelen sel ve su baskınları sonrasında Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet yönetim merkezi sel bölgelerine destek ekip ve malzeme gönderdi.Kızılay, Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan yağışlardan etkilenenlere destek oluyor.

Sel ve su baskınları meydana gelen bölgelerde çalışma yürütülürken, mağdur olan vatandaşlar için Kaynaşlı’da bulunan Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi’de çalışmalarına başladı. Yönetim merkezinde bulunan tüm personeller, araçlar ve ekipmanlar bölgeye gönderildi. Ayrıca yönetim merkezinde bulunan Mobil Aşevi içinde çalışma başlatıldı. Aşevinin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından sel bölgesine gönderilecek. Bunun yanı sıra elektrik sıkıntısı yaşanan bölgelere de 330 KW’lık jeneratör de bölgeye gönderilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.