Cildi güneş gibi parlatan 3 içecek! Sivilce lekesi ve akne izi kalmıyor

Sağlık (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.11.2023 - 10:12, Güncelleme: 21.11.2023 - 10:12
 

Cildi güneş gibi parlatan 3 içecek! Sivilce lekesi ve akne izi kalmıyor

Sağlıklı içecekler cildi parlatıyor. Ergenlik döneminden kalma sivilce lekeleri ve kuruluk bu içeceklerle giderilebiliyor. İşte detaylar...
A, C, E vitaöinleri cildi onarıyor. Yaşlanma etkilerini en aza indiren ve cilt tonunu açan içecekler neler? ZENCEFİL SHOTLAR Zencefil shotlar ciltte iltihaplamayı engeller ve lekeleri engeller. Aynı zamanda bağırsak florasına yararlı olan zencefil cildin sağlıklı görünmesini sağlar. KEREVİZ SUYU Kereviz suyu ciltteki lekelerin azalmasına yardımcı olur ve yüksek oranda su içerdiği için ciltte nem depolar. Cilt dokusunu besler ve sağlıklı yağ seviyelerini destekler. HAVUÇ SUYUNUN CİLDE FAYDASI Havuç suyu yüksek A vitamini içerir ve ciltte retinol etkisi gösterir. Aynı zamanda havucun içerisindeki Beta karoten bileşeni cildin parlamasına yardımcı olarak hücre artışını sağlar.
Sağlıklı içecekler cildi parlatıyor. Ergenlik döneminden kalma sivilce lekeleri ve kuruluk bu içeceklerle giderilebiliyor. İşte detaylar...

A, C, E vitaöinleri cildi onarıyor. Yaşlanma etkilerini en aza indiren ve cilt tonunu açan içecekler neler?

ZENCEFİL SHOTLAR

Zencefil shotlar ciltte iltihaplamayı engeller ve lekeleri engeller. Aynı zamanda bağırsak florasına yararlı olan zencefil cildin sağlıklı görünmesini sağlar.

KEREVİZ SUYU

Kereviz suyu ciltteki lekelerin azalmasına yardımcı olur ve yüksek oranda su içerdiği için ciltte nem depolar. Cilt dokusunu besler ve sağlıklı yağ seviyelerini destekler.


HAVUÇ SUYUNUN CİLDE FAYDASI


Havuç suyu yüksek A vitamini içerir ve ciltte retinol etkisi gösterir. Aynı zamanda havucun içerisindeki Beta karoten bileşeni cildin parlamasına yardımcı olarak hücre artışını sağlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.