Cihan Ünal Kent Konseyi başkanı oldu!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 03.08.2024 - 21:21, Güncelleme: 03.08.2024 - 21:21
 

Cihan Ünal Kent Konseyi başkanı oldu!

Ünal, başarılı projelerini kent konseyin de de sürdürecek.
Düzce’de yaptığı bütün çalışmalardan alnının akıyla çıkmayı başaran, birçok başarılı projeyi yürüten ve son olarak Sokak Hayvanları için Türkiye’ye örnek projenin yürütücülüğünü yapan Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal Kent Konseyi başkanlığına seçildi.Arb. Av. Ali Dilber’in Belediye başkan vekili ve Belediye Meclis üyesi olması ile boşalan Kent Konseyi Başkanlığı için seçim yapıldı. Düzce belediyesi Meclis Salonunda yapılan seçimlere tek aday olarak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal girdi. Ünal bütün delegelerin oylarını alarak kent konseyi başkanı oldu. Birçok başarılı projede yürütücü olan son olarak Türkiye’ye örnek olan Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Sokak Hayvanları projesinin uygulayıcılığını üstlenen Cihan Ünal, bu başarılarına Düzce’nin önde gelen STK’sı durundaki Kent Konseyi Başkanlığı’nı da ekledi. Cihan Ünal’ın Kent Konseyi yönetim kurulu ise ünlü Tiyatro ve Sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, Mehmet Kütük, Esra Uzun, Gürol Ün, Arif Arslan’dan oluştu.
Ünal, başarılı projelerini kent konseyin de de sürdürecek.

Düzce’de yaptığı bütün çalışmalardan alnının akıyla çıkmayı başaran, birçok başarılı projeyi yürüten ve son olarak Sokak Hayvanları için Türkiye’ye örnek projenin yürütücülüğünü yapan Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal Kent Konseyi başkanlığına seçildi.Arb. Av. Ali Dilber’in Belediye başkan vekili ve Belediye Meclis üyesi olması ile boşalan Kent Konseyi Başkanlığı için seçim yapıldı. Düzce belediyesi Meclis Salonunda yapılan seçimlere tek aday olarak Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ünal girdi. Ünal bütün delegelerin oylarını alarak kent konseyi başkanı oldu.

Birçok başarılı projede yürütücü olan son olarak Türkiye’ye örnek olan Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün Sokak Hayvanları projesinin uygulayıcılığını üstlenen Cihan Ünal, bu başarılarına Düzce’nin önde gelen STK’sı durundaki Kent Konseyi Başkanlığı’nı da ekledi. Cihan Ünal’ın Kent Konseyi yönetim kurulu ise ünlü Tiyatro ve Sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, Mehmet Kütük, Esra Uzun, Gürol Ün, Arif Arslan’dan oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.