Burası mera değil yol Bulvar, büyükbaş hayvanları da cezbediyor

Çevre (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 19.09.2023 - 14:09, Güncelleme: 19.09.2023 - 14:17
 

Burası mera değil yol Bulvar, büyükbaş hayvanları da cezbediyor

Yeni yapılan bulvar, araçların yanı sıra büyükbaş hayvanlarında yolu oldu.
Düzce Belediyesi tarafından şehir trafiğinin azaltılması için yapılan Çamköy Memursen yolu, sürücüler tarafından yoğun şekilde kullanılırken yolun güzelliği büyük baş hayvanları da cezbetti. Ancak asfalt yolda ilerlemeye çalışan büyükbaş hayvanlar sürücülerin hayatını da riske atıyor.   Düzce Belediyesi’nin şehir trafik yoğunluğunun azaltılmasına yönelik olarak yaptığı yollarda zaman zaman enteresan görüntülerde ortaya çıkıyor. Bu çerçevede sabah saatlerinde Çamköy Memursen yoluna çıkan büyükbaş hayvanlar sürücülere soğuk terler döktürdü. Büyükbaş hayvanlar hızlı akan trafiğe aldırış bile etmeden yolda yürüyerek asflatlanmış yolun tadını çıkarttı. Yavaş yavaş asfaltın tadını çıkarta çıkarta yürüyen hayvanları aniden karşısında gören sürücüler ise manevra yaparak kazaları atlattı.    
Yeni yapılan bulvar, araçların yanı sıra büyükbaş hayvanlarında yolu oldu.
Düzce Belediyesi tarafından şehir trafiğinin azaltılması için yapılan Çamköy Memursen yolu, sürücüler tarafından yoğun şekilde kullanılırken yolun güzelliği büyük baş hayvanları da cezbetti. Ancak asfalt yol da ilerlemeye çalışan büyükbaş hayvanlar sürücülerin hayatını da riske atıyor.
 
Düzce Belediyesi’nin şehir trafik yoğunluğunun azaltılmasına yönelik olarak yaptığı yollar da zaman zaman enteresan görüntülerde ortaya çıkıyor. Bu çerçevede sabah saatlerinde Çamköy Memursen yoluna çıkan büyükbaş hayvanlar sürücülere soğuk terler döktürdü. Büyükbaş hayvanlar hızlı akan trafiğe aldırış bile etmeden yol da yürüyerek asflatlanmış yolun tadını çıkarttı. Yavaş yavaş asfaltın tadını çıkarta çıkarta yürüyen hayvanları aniden karşısın da gören sürücüler ise manevra yaparak kazaları atlattı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.