Belediye iştirak şirketlerinde yeni dönem

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 30.04.2024 - 12:25, Güncelleme: 30.04.2024 - 12:25
 

Belediye iştirak şirketlerinde yeni dönem

Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinde yönetimler değişti. Şirketlerin yönetim kurulları ve genel müdürleri de belli oldu.
Seçimlerin ardından Belediye başkanı Faruk Özlü, Düzce Belediyesi’ndeki köklü değişimlere iştirak şirketlerinin yönetimlerini değiştirerek başladı. Belirlenen yeni yönetim kurullarında en göze çarpan ise geçtiğimiz dönemde belediyenin birçok başarılı çalışmasını yapan ancak sorun olmaktan ve dedikoduların odağı olmaktan bir türlü kurtarılamayan BELTAŞ A.Ş.’de yaşandı. Belediye’nin şantiyesi durumunda olan BELTAŞ A.Ş. yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yapacak. Geçmiş dönemdeki Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Yiğit ise Genel Müdür olarak atandı. BELTAŞ A.Ş. yönetim kurulu şu şekilde oluştu;  Yönetim Kurulu Başkanı: Dr. Faruk Özlü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Muhsin Yavuz Yönetim Kurulu Üyesi: Okan Özkasap Genel Müdür: Üzeyir Yiğit     BELKA A.Ş.’de yönetim değişti Düzce Belediyesi bir diğer iştirak şirketi olan İnsan Kaynakları şirketi BELKA’da da köklü değişikliğe gidildi. Buna göre Geçmiş dönemde Murat Gülmez Yönetim Kurulu başkanlığı yaparken yeni dönemde AliAtaç Aki yönetim kurulu başkanlığına atandı. Yeni yönetim şu şekilde oldu Yönetim Kurulu Başkanı: Ataç Aki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Şulenur Kubilay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi: İmran Aktepe Genel Müdür: Erdem Yılmaz   Belediye şirketlerinde diğer yönetim Kurulları ise şu şekilde belirlendi. DÜZCE BELTUR A.Ş. YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı: Ayhan Cicü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Hasan Arslan Yönetim Kurulu Üyesi: Mustafa Kayıkçı Genel Müdür: Levent Sivrikaya   DÜZCE BAHÇEŞEHİR A.Ş. YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı: Oya Kocaman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Ercan Katırcıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi: Fahri Pişkin Genel Müdür: Necla Erdoğan   DÜZCE ULAŞIM HİZ. A.Ş. YÖNETİM KURULU Yönetim Kurulu Başkanı: Bekir Ilıcalı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Yavuz Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi: Murat Aydın Genel Müdür: Turgay Çelik   Önceki dönem Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hasan Günden’de yeniden Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Düzce Belediyesi iştirak şirketlerinde yönetimler değişti. Şirketlerin yönetim kurulları ve genel müdürleri de belli oldu.

Seçimlerin ardından Belediye başkanı Faruk Özlü, Düzce Belediyesi’ndeki köklü değişimlere iştirak şirketlerinin yönetimlerini değiştirerek başladı. Belirlenen yeni yönetim kurullarında en göze çarpan ise geçtiğimiz dönemde belediyenin birçok başarılı çalışmasını yapan ancak sorun olmaktan ve dedikoduların odağı olmaktan bir türlü kurtarılamayan BELTAŞ A.Ş.’de yaşandı.

Belediye’nin şantiyesi durumunda olan BELTAŞ A.Ş. yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yapacak. Geçmiş dönemdeki Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Yiğit ise Genel Müdür olarak atandı.

BELTAŞ A.Ş. yönetim kurulu şu şekilde oluştu; 

Yönetim Kurulu Başkanı: Dr. Faruk Özlü

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Muhsin Yavuz

Yönetim Kurulu Üyesi: Okan Özkasap

Genel Müdür: Üzeyir Yiğit

 

 

BELKA A.Ş.’de yönetim değişti

Düzce Belediyesi bir diğer iştirak şirketi olan İnsan Kaynakları şirketi BELKA’da da köklü değişikliğe gidildi. Buna göre Geçmiş dönemde Murat Gülmez Yönetim Kurulu başkanlığı yaparken yeni dönemde AliAtaç Aki yönetim kurulu başkanlığına atandı. Yeni yönetim şu şekilde oldu

Yönetim Kurulu Başkanı: Ataç Aki

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Şulenur Kubilay Yılmaz

Yönetim Kurulu Üyesi: İmran Aktepe

Genel Müdür: Erdem Yılmaz

 

Belediye şirketlerinde diğer yönetim Kurulları ise şu şekilde belirlendi.

DÜZCE BELTUR A.Ş. YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı: Ayhan Cicü

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Hasan Arslan

Yönetim Kurulu Üyesi: Mustafa Kayıkçı

Genel Müdür: Levent Sivrikaya

 

DÜZCE BAHÇEŞEHİR A.Ş. YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı: Oya Kocaman

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Ercan Katırcıoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi: Fahri Pişkin

Genel Müdür: Necla Erdoğan

 

DÜZCE ULAŞIM HİZ. A.Ş. YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı: Bekir Ilıcalı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Yavuz Yılmaz

Yönetim Kurulu Üyesi: Murat Aydın

Genel Müdür: Turgay Çelik

 

Önceki dönem Düzce Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hasan Günden’de yeniden Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.