Barış Alper Yılmaz'la anılan Şeyma Subaşı "aşık oldum" deyip her şeyi itiraf etti!

Magazin (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 24.07.2024 - 11:13, Güncelleme: 24.07.2024 - 11:13
 

Barış Alper Yılmaz'la anılan Şeyma Subaşı "aşık oldum" deyip her şeyi itiraf etti!

Barış Alper Yılmaz'la Şeyma Subaşı hakkında aşk iddiaları gündeme gelmişti. Taraflardan konu hakkında açıklama yapılmazken; Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran bir aşk itirafı geldi.
Şeyma Subaşı'yla, EURO 2024'te gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, tatil yaptıkları Bodrum'da iddiaya göre bir mekanda sabahın ilk ışıklarına dek eğlenmişlerdi. İki ismin haklarında çıkan bu dedikodu ses getirirken, Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. BARIŞ ALPER YILMAZ'LA ŞEYMA SUBAŞI BERABER Mİ? Acun Ilıcalı ile yapmış olduğu evlilikle ün kazanan ve bir kız çocuğu annesi olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda aşk itirafında bulundu. Bu paylaşım akıllara Barış Alper Yılmaz'ı getirdi. Paylaşımda, "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde. Hissediyorum." ifadeleri yer aldı.
Barış Alper Yılmaz'la Şeyma Subaşı hakkında aşk iddiaları gündeme gelmişti. Taraflardan konu hakkında açıklama yapılmazken; Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran bir aşk itirafı geldi.

Şeyma Subaşı'yla, EURO 2024'te gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, tatil yaptıkları Bodrum'da iddiaya göre bir mekanda sabahın ilk ışıklarına dek eğlenmişlerdi. İki ismin haklarında çıkan bu dedikodu ses getirirken, Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

BARIŞ ALPER YILMAZ'LA ŞEYMA SUBAŞI BERABER Mİ?
Acun Ilıcalı ile yapmış olduğu evlilikle ün kazanan ve bir kız çocuğu annesi olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda aşk itirafında bulundu. Bu paylaşım akıllara Barış Alper Yılmaz'ı getirdi.

Paylaşımda, "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde. Hissediyorum." ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.