Bakan Işıkhan, çocuklarla bir araya geldi renkli görüntüler oluştu!

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 05.09.2024 - 15:06, Güncelleme: 05.09.2024 - 15:27
 

Bakan Işıkhan, çocuklarla bir araya geldi renkli görüntüler oluştu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Düzce'de tarım işçilerinin çocuklarının eğitim aldığı okulu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi. Bakan Işıkhan, Düzce'ye fındık toplamak için Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Hakkari, Gaziantep gibi Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen kişilerin çocuklarının eğitim aldığı Cumayeri Reyhan Turan İlkokulu'nu ziyaret etti.  Öğrencilerin gösterileriyle karşılanan Bakan Işıkhan, sınıflara girerek çocuklarla sohbet etti.  Çocuklara hayallerindeki mesleği soran Işıkhan, kendisinin de Mardin'de doğduğunu ve zor zamanlar geçirdiklerini anlattı. Işıkhan, çocuklara hediyeler de takdim etti. VİDEO BİRAZDAN YÜKELENECEK  
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Düzce'de tarım işçilerinin çocuklarının eğitim aldığı okulu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Düzce'ye geldi. Bakan Işıkhan, Düzce'ye fındık toplamak için Şırnak, Mardin, Diyarbakır, Hakkari, Gaziantep gibi Doğu ve Güneydoğu illerinden gelen kişilerin çocuklarının eğitim aldığı Cumayeri Reyhan Turan İlkokulu'nu ziyaret etti. 

Öğrencilerin gösterileriyle karşılanan Bakan Işıkhan, sınıflara girerek çocuklarla sohbet etti. 

Çocuklara hayallerindeki mesleği soran Işıkhan, kendisinin de Mardin'de doğduğunu ve zor zamanlar geçirdiklerini anlattı. Işıkhan, çocuklara hediyeler de takdim etti.

VİDEO BİRAZDAN YÜKELENECEK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.