Baja Prusias için geri sayım başladı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.11.2023 - 14:53, Güncelleme: 21.11.2023 - 14:53
 

Baja Prusias için geri sayım başladı

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü (DOSOD) tarafından organize edilen 2023 Türkiye Baja Şampiyonası'nın üçüncü ayağı, Baja Prusias için Geri sayım başladı.
24-26 Kasım tarihlerinde başlayacak Ralli ile heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak. Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen bu offroad etkinliği, motor sporları tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefliyor. Türkiye Baja Şampiyonası'nın üçüncü ayağı, Baja Prusias için şimdiye kadar 22 ekip kayıt yaptırdı. Etkinlik, 24 Kasım Cuma günü saat 15.00'te Düzce Valiliği önünde düzenlenecek seremonik start ile resmi olarak başlayacak. Yarışın ilk günü, 25 Kasım Cumartesi günü saat 09.30'da start alacak ve ekipler, 70.65 km. uzunluğundaki Akçakoca Bey etabını iki kez geçerek puan almak için mücadele edecekler. İkinci gün olan 26 Kasım Pazar sabahı ise yarış, saat 09.40'ta başlayacak ve ekipler, 60.75 km. uzunluğundaki Konuralp Bey etabını iki kez aşarak zorlu parkurlardaki yeteneklerini sergileyecek. Yarış, bu etabın tamamlanmasının ardından saat 15.20'de son bulacak. Toplamda 392,30 km. uzunluğundaki yarış, offroad tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. Ödül töreni ise 26 Kasım Pazar günü saat 18.00'de Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenecek. Motor sporlarının heyecanını ve rekabetini bir araya getirecek olan bu etkinlik, aynı zamanda Düzce'nin spor ve turizm alanındaki potansiyelini ön plana çıkaracak.  Seyirciler yarışacak otomobilleri Kültür merkezi otoparkında görebilecekler.
Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü (DOSOD) tarafından organize edilen 2023 Türkiye Baja Şampiyonası'nın üçüncü ayağı, Baja Prusias için Geri sayım başladı.

24-26 Kasım tarihlerinde başlayacak Ralli ile heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak. Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen bu offroad etkinliği, motor sporları tutkunlarını bir araya getirmeyi hedefliyor.

Türkiye Baja Şampiyonası'nın üçüncü ayağı, Baja Prusias için şimdiye kadar 22 ekip kayıt yaptırdı. Etkinlik, 24 Kasım Cuma günü saat 15.00'te Düzce Valiliği önünde düzenlenecek seremonik start ile resmi olarak başlayacak. Yarışın ilk günü, 25 Kasım Cumartesi günü saat 09.30'da start alacak ve ekipler, 70.65 km. uzunluğundaki Akçakoca Bey etabını iki kez geçerek puan almak için mücadele edecekler. İkinci gün olan 26 Kasım Pazar sabahı ise yarış, saat 09.40'ta başlayacak ve ekipler, 60.75 km. uzunluğundaki Konuralp Bey etabını iki kez aşarak zorlu parkurlardaki yeteneklerini sergileyecek. Yarış, bu etabın tamamlanmasının ardından saat 15.20'de son bulacak.

Toplamda 392,30 km. uzunluğundaki yarış, offroad tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. Ödül töreni ise 26 Kasım Pazar günü saat 18.00'de Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenecek. Motor sporlarının heyecanını ve rekabetini bir araya getirecek olan bu etkinlik, aynı zamanda Düzce'nin spor ve turizm alanındaki potansiyelini ön plana çıkaracak. 

Seyirciler yarışacak otomobilleri Kültür merkezi otoparkında görebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.