Araç sahipleri geceden itibaren araçlarını yıkama mesaisi yaptı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 26.04.2024 - 13:42, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:42
 

Araç sahipleri geceden itibaren araçlarını yıkama mesaisi yaptı

Düzce'de toz taşınması sebebiyle yağmurla birlikte yağan çamur hayatı olumsuz etkiledi. Araçlarının üzerleri çamurla kaplanan sürücülerden bazıları akşam havanın güzel olmasıyla aracını geceden yıkarken bazı sürücüler ise oto yıkamacılarda yoğunluğa neden oldu.
Düzce'de toz bulutunun ardından etkili olan kısa süreli çamur yağışı, hem günlük yaşamı olumsuz etkiledi hem de araçları çamurla kapladı. Araçları çamurla kaplanan sürücülerin bazıları gece saatlerinde araçlarını yıkarken bazı sürücüler ise araçlarını oto yıkamacılara getirdi. Ertesi gün yoğunluğu nedeniyle aracını yıkatmaya fırsat bulamayacak olan araç sahipleri, Düzce’de gece saatlerinde normale dönen hava ile birlikte araçlarını evlerinin, işyerlerinin bahçelerinde kendi imkanlarıyla yıkadı. Aykut Ekinci isimli vatandaş, ertesi gün çok yoğun olacağını bu nedenle aracını geceden yıkadığını belirterek; “Gündüz saatlerinde Afrika’dan gelen toz ile birlikte yağan yağmur araçları çamur yaptı. Yarında işlerimiz var. Bu nedenle gece havada iyiyken arabamı yıkayayım dedim” diye konuştu. Oto yıkamacılarda yoğunluk oluştu Düzce’de ki oto yıkamacılarda ise yağan tozlu yağmur sonrasında uzun kuyruklar oluştu. Aracını çamurdan arındırarak temizletmek isteyen araç sahipleri oto yıkamacıların yolunu tutunca, yıkamacılar sabahın erken saatlerinde mesai yaparak, sürücülerin araçlarını yıkamaya koyuldu. Bu durumdan mutlu olan oto yıkamacılar, her yıl böyle bir olayın yaşandığını belirterek işlerinin arttığını belirttiler. Oto yıkamacı yapan Evren Eser; “Keşke işyerimiz her gün bu kadar araç gelse ve böyle olsa. Tabi her gün böyle olmuyor. Meteorolojinin yaptığı uyarı sonrası çöl kumlarının yağmurla birlikte yağması araçların üzerini çamurla kapladı. Bu durumda bizim gibi oto yıkama işi yapan esnafın dükkanlarındaki yoğunluğu artırdı. Bizde insanların araçlarını daha temiz daha düzgün daha keyifli binebilmeleri temizleyip onlara tekrar teslim ediyoruz. Sene de bir hafta böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Daha önceki senelerde de karşılaşmıştık. Tozlu yağmurlar nedeniyle böyle bir yoğunluğumuz oluştu” dedi. “Kuyrukta mecburen bekliyoruz” Aracını yıkatmak için bekleyen Tamer Yeşildağ ise aracını yıkatmak için kuyrukta beklediğini söyleyerek şöyle konuştu; “Dün yağan yağmur, toz bulutu ile araçlarımız çamurlandı. Aracımla çamurlu gezmektense aracımı yıkatmaya geldi. Ancak yoğunluktan dolayı bekliyoruz.”
Düzce'de toz taşınması sebebiyle yağmurla birlikte yağan çamur hayatı olumsuz etkiledi. Araçlarının üzerleri çamurla kaplanan sürücülerden bazıları akşam havanın güzel olmasıyla aracını geceden yıkarken bazı sürücüler ise oto yıkamacılarda yoğunluğa neden oldu.

Düzce'de toz bulutunun ardından etkili olan kısa süreli çamur yağışı, hem günlük yaşamı olumsuz etkiledi hem de araçları çamurla kapladı. Araçları çamurla kaplanan sürücülerin bazıları gece saatlerinde araçlarını yıkarken bazı sürücüler ise araçlarını oto yıkamacılara getirdi.

Ertesi gün yoğunluğu nedeniyle aracını yıkatmaya fırsat bulamayacak olan araç sahipleri, Düzce’de gece saatlerinde normale dönen hava ile birlikte araçlarını evlerinin, işyerlerinin bahçelerinde kendi imkanlarıyla yıkadı.

Aykut Ekinci isimli vatandaş, ertesi gün çok yoğun olacağını bu nedenle aracını geceden yıkadığını belirterek; “Gündüz saatlerinde Afrika’dan gelen toz ile birlikte yağan yağmur araçları çamur yaptı. Yarında işlerimiz var. Bu nedenle gece havada iyiyken arabamı yıkayayım dedim” diye konuştu.

Oto yıkamacılarda yoğunluk oluştu

Düzce’de ki oto yıkamacılarda ise yağan tozlu yağmur sonrasında uzun kuyruklar oluştu. Aracını çamurdan arındırarak temizletmek isteyen araç sahipleri oto yıkamacıların yolunu tutunca, yıkamacılar sabahın erken saatlerinde mesai yaparak, sürücülerin araçlarını yıkamaya koyuldu. Bu durumdan mutlu olan oto yıkamacılar, her yıl böyle bir olayın yaşandığını belirterek işlerinin arttığını belirttiler.

Oto yıkamacı yapan Evren Eser; “Keşke işyerimiz her gün bu kadar araç gelse ve böyle olsa. Tabi her gün böyle olmuyor. Meteorolojinin yaptığı uyarı sonrası çöl kumlarının yağmurla birlikte yağması araçların üzerini çamurla kapladı. Bu durumda bizim gibi oto yıkama işi yapan esnafın dükkanlarındaki yoğunluğu artırdı. Bizde insanların araçlarını daha temiz daha düzgün daha keyifli binebilmeleri temizleyip onlara tekrar teslim ediyoruz. Sene de bir hafta böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Daha önceki senelerde de karşılaşmıştık. Tozlu yağmurlar nedeniyle böyle bir yoğunluğumuz oluştu” dedi.

“Kuyrukta mecburen bekliyoruz”

Aracını yıkatmak için bekleyen Tamer Yeşildağ ise aracını yıkatmak için kuyrukta beklediğini söyleyerek şöyle konuştu; “Dün yağan yağmur, toz bulutu ile araçlarımız çamurlandı. Aracımla çamurlu gezmektense aracımı yıkatmaya geldi. Ancak yoğunluktan dolayı bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.