Anayol Partisi İl başkanı Murat Acar oldu!

Siyaset (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 31.08.2024 - 22:39, Güncelleme: 31.08.2024 - 22:39
 

Anayol Partisi İl başkanı Murat Acar oldu!

Anayol Partisi Düzce Teşkilatı olağan kongresini yaparak teşkilatlanmasını tamamladı.
Genel Başkan Ali Karakurt’un da katıldığı kongrede Düzce İl Kurucu Başkanı Murat Acar, il başkanı oldu.Türkiye’nin en genç siyasi partisi Anayol Partisi Düzce İl Kongresini gerçekleştirdi. Beyköy Turkuaz Tesislerinde gerçekleştirilen kongreye Genel Başkan Ali Karakurt’un yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Figen Dindar Gül, Malatya Sakarya ve İstanbul İl ve İlce Başkanları ile partililer katıldı. Kongrede konuşan Genel Başkan Ali Karakurt, yaptığı açıklamada eski cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal vizyonu ve misyonunu Türkiye 'de yaşatmaya devam edecek, konuşulmayanları konuşmayı ve yapmayı hedef almış ülkenin refahı için kurulan bir partiyiz. Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmaları son hız devam ediyor. Ard arda il kongrelerimizi yapıyoruz. Bugün de Düzce de sıra. İl başkanımızı ve yönetim kurulumuzu seçerek seçimlerde bizde varız dedik. Yönetim kuruluna seçilen partililerimze, Düzcemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.Ardından Düzce İl Başkanı olarak Murat Acar seçildi.
Anayol Partisi Düzce Teşkilatı olağan kongresini yaparak teşkilatlanmasını tamamladı.

Genel Başkan Ali Karakurt’un da katıldığı kongrede Düzce İl Kurucu Başkanı Murat Acar, il başkanı oldu.Türkiye’nin en genç siyasi partisi Anayol Partisi Düzce İl Kongresini gerçekleştirdi.

Beyköy Turkuaz Tesislerinde gerçekleştirilen kongreye Genel Başkan Ali Karakurt’un yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Figen Dindar Gül, Malatya Sakarya ve İstanbul İl ve İlce Başkanları ile partililer katıldı. Kongrede konuşan Genel Başkan Ali Karakurt, yaptığı açıklamada eski cumhurbaşkanı rahmetli Turgut Özal vizyonu ve misyonunu Türkiye 'de yaşatmaya devam edecek, konuşulmayanları konuşmayı ve yapmayı hedef almış ülkenin refahı için kurulan bir partiyiz.

Türkiye çapında teşkilatlanma çalışmaları son hız devam ediyor. Ard arda il kongrelerimizi yapıyoruz. Bugün de Düzce de sıra. İl başkanımızı ve yönetim kurulumuzu seçerek seçimlerde bizde varız dedik. Yönetim kuruluna seçilen partililerimze, Düzcemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.Ardından Düzce İl Başkanı olarak Murat Acar seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.