Akrep nazardan korunuyor, Terazi şanslı, Yengeç paralı! Ay Balık burcuna geçiyor

Yaşam (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 02.05.2024 - 11:25, Güncelleme: 02.05.2024 - 11:25
 

Akrep nazardan korunuyor, Terazi şanslı, Yengeç paralı! Ay Balık burcuna geçiyor

Astrolog Özlem Recep 2 Mayıs 2024 günlük burçları kaleme aldı. Ay bugün boşlukta, sonra Balık burcuna geçiş yapıyor. Peki 12 burç bugün gökyüzünden nasıl nasibini alıyor?
Bugün Boğalar için hak arama günü. Aslanlar ilişkilerinde kendilerini geride tutabilirler. Peki 2 Mayıs 2024 günlük burç yorumlarında neler var? 2 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI Sevgili Dostlarım, Bugün günün büyük çoğunluğu Ay boşlukta geçecek. Ay Akşam vakitleriyle birlikte Balık burcuna geçiş yapacak. Ay boşlukta geçerken toplantılar ilerlemeyebilir, adım attığınız konular havada kalabilir, yaptığınız yemek yanabilir. Kendinizi yorup üzmek yerine akışta kalıp, dinlenmek ya da iş yerinizdeki arkadaşlarınızla vakit geçirmek ruhunuza iyi gelebilir. Gün içerisinde hava olaylarına karşı önlem ve ulaşım sırasında dikkatli olmak önemlidir. Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde ne yapsan fayda olmayacak insanlar için kendini yormamalısın. Maddi kaynaklarına sahip çıkmalısın. Boğa: Sevgili Boğa, kariyer hayatın içerisinde haklarını ararken sert kelimeler ya da değişen tavırlara karşı temkinli olman önemli. İkizler: Sevgili İkizler, iletişim sırasında kimin eline koz vermiyorsan o senin dostundur haberin olsun. Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi kaynaklarınla ilgili attığın adımlarda aşırı harcamalara karşı dikkatli olmalısın. Aslan: Sevgili Aslan, ilişkinde olası anlaşmazlıklar kapıda olabilir. Seni yoran üzen ne varsa geriye çekilmek isteyeceksin. Başak: Sevgili Başak, gün içerisinde olası işleri zaman zaman bırakmak ve sağlığın için dinlenmek önemli olabilir. Terazi: Sevgili Terazi, şanslı olduğunu bildiğin konular ve kişiler elbette sana yardımcı olacak. Ancak bugün konuları zorlamamak önemli olabilir. Akrep: Sevgili Akrep, aile içinde çıkmaza düştüğün ne varsa gündeminde görünüyor. Evin içerisinde olası negatifler bugün çıkacak. Kırılan bardaklar ya da tabaklara üzülme. Yay: Sevgili Yay, kısa yolculuk planları yapmak isteyebilirsin. Yapamayacağın şeyler için söz vermek seni geri planda tutabilir. Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi konularla ilgili riskli atılımlar sıkıntılı olabilir. Temkinli adım atman oldukça önemli. Kova: Sevgili Kova, gün içerisinde kendini yorgun ve halin kalmamış hissedersen bil ki bu durum geçici. Kendini yenilemek için atacağın adımlar beklediğin gibi geçmeyebilir. Balık: Sevgili Balık, gün içerisinde rüyaların sıkıntılı olabilir, iç dünyanda geçmiş ve gelecek arasında ne yapacağını bilmez bir halden geçebilirsin. Gün içerisinde dinlenmen ve olmayan konuları evrene teslim etmen önemli.
Astrolog Özlem Recep 2 Mayıs 2024 günlük burçları kaleme aldı. Ay bugün boşlukta, sonra Balık burcuna geçiş yapıyor. Peki 12 burç bugün gökyüzünden nasıl nasibini alıyor?

Bugün Boğalar için hak arama günü. Aslanlar ilişkilerinde kendilerini geride tutabilirler. Peki 2 Mayıs 2024 günlük burç yorumlarında neler var?

2 MAYIS 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Dostlarım,


Bugün günün büyük çoğunluğu Ay boşlukta geçecek. Ay Akşam vakitleriyle birlikte Balık burcuna geçiş yapacak. Ay boşlukta geçerken toplantılar ilerlemeyebilir, adım attığınız konular havada kalabilir, yaptığınız yemek yanabilir.

Kendinizi yorup üzmek yerine akışta kalıp, dinlenmek ya da iş yerinizdeki arkadaşlarınızla vakit geçirmek ruhunuza iyi gelebilir. Gün içerisinde hava olaylarına karşı önlem ve ulaşım sırasında dikkatli olmak önemlidir.


Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde ne yapsan fayda olmayacak insanlar için kendini yormamalısın. Maddi kaynaklarına sahip çıkmalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, kariyer hayatın içerisinde haklarını ararken sert kelimeler ya da değişen tavırlara karşı temkinli olman önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, iletişim sırasında kimin eline koz vermiyorsan o senin dostundur haberin olsun.

Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi kaynaklarınla ilgili attığın adımlarda aşırı harcamalara karşı dikkatli olmalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, ilişkinde olası anlaşmazlıklar kapıda olabilir. Seni yoran üzen ne varsa geriye çekilmek isteyeceksin.

Başak: Sevgili Başak, gün içerisinde olası işleri zaman zaman bırakmak ve sağlığın için dinlenmek önemli olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, şanslı olduğunu bildiğin konular ve kişiler elbette sana yardımcı olacak. Ancak bugün konuları zorlamamak önemli olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, aile içinde çıkmaza düştüğün ne varsa gündeminde görünüyor. Evin içerisinde olası negatifler bugün çıkacak. Kırılan bardaklar ya da tabaklara üzülme.

Yay: Sevgili Yay, kısa yolculuk planları yapmak isteyebilirsin. Yapamayacağın şeyler için söz vermek seni geri planda tutabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi konularla ilgili riskli atılımlar sıkıntılı olabilir. Temkinli adım atman oldukça önemli.

Kova: Sevgili Kova, gün içerisinde kendini yorgun ve halin kalmamış hissedersen bil ki bu durum geçici. Kendini yenilemek için atacağın adımlar beklediğin gibi geçmeyebilir.

Balık: Sevgili Balık, gün içerisinde rüyaların sıkıntılı olabilir, iç dünyanda geçmiş ve gelecek arasında ne yapacağını bilmez bir halden geçebilirsin. Gün içerisinde dinlenmen ve olmayan konuları evrene teslim etmen önemli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.