AK Parti Bayramlaştı

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 17.06.2024 - 17:57, Güncelleme: 17.06.2024 - 18:05
 

AK Parti Bayramlaştı

Kurban Bayramının 2. Gününde AK Parti Düzce teşkilatı bayramlaşması gerçekleştirildi. Bayramlaşmada konuşan AK Parti genel merkez Kadın Kolları başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Anne ve babalar günü gibi önemli günlerde anne ve babasını kaybetmiş insanlar olabilir, yetim ve öksüzler olabilir bu nedenle coşkular dışa vurulmaması gerektiğini belirterek anlamlı çağrı yaptı.
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Düzce teşkilatı Kültür Merkezinde bayramlaşma töreni yaptı. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Genel merkez Kadın Kolları başkanı ve Milletvekili Ayşe Keşir, milletvekili Ercan Öztürk, eski milletvekili Osman Çakır, İlçe belediye başkanları, il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, ilçe teşkilatları ile partililer Bayramlaşmada yer aldı. Bayramlaşma törenine MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’da katıldı. Hasan Şengüloğlu hatırlattı Bayramlaşma programında konuşmalar bölümüne geçildi. Ancak burada konuşma için kürsdüye çağrılan Hasan Şengüloğlu, saygı duruşu ve istiklal marşıhatırlatması yaptı. Şengüloğlu2nun hatırlatması üzerine şehitlerimiz ve yaşamnı yitirenler için saygı dürüşü ve istiklal marşı okundu. Ardından konuşmalara geçildi. Gazze unutulmadı Bayramlaşmanın ardından yapılan konuşmalarda ise Bayramın birlik ve beraberlik olduğununa vurgu yapıldı. Konuşmalarda bayramların Tüğrk, islam ve dünya mazlumları için kurtuluşa vesile olması vurgulanırken Filistin ve Gazze’de yıllardır zulm altındaki Müslümanların kurtuluşuna vesile olması da dilendi. Ayşe Keşir’den anlamlı çağrı Bayramlaşmada konuşan Ayşe Keşir, Kurban bayramını kutlayarak yaptığı konuşmasında; “Dün babalar günüydü. Anne ve Babalarımız bizler için çok değerli. Ancak bu özel günlerde coşkunuzu biraz daha az dışa vurun. Çünkü annesi, babasını kaybetmiş insanlar olabilir. Yetim ve öksüzler olabilir.Çok istediği halde çocuk sahibi olamayanlar olabilir. Biz kutlama yaparken onlar üzülebilir. Lütfen bu günleri kutlarken biraz daha hassas olalım” çağrısı yaptı. Bayramlaşma programı konuşmaların ardından sona erdi. 
Kurban Bayramının 2. Gününde AK Parti Düzce teşkilatı bayramlaşması gerçekleştirildi. Bayramlaşmada konuşan AK Parti genel merkez Kadın Kolları başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Anne ve babalar günü gibi önemli günlerde anne ve babasını kaybetmiş insanlar olabilir, yetim ve öksüzler olabilir bu nedenle coşkular dışa vurulmaması gerektiğini belirterek anlamlı çağrı yaptı.

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Düzce teşkilatı Kültür Merkezinde bayramlaşma töreni yaptı. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Genel merkez Kadın Kolları başkanı ve Milletvekili Ayşe Keşir, milletvekili Ercan Öztürk, eski milletvekili Osman Çakır, İlçe belediye başkanları, il, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatları, ilçe teşkilatları ile partililer Bayramlaşmada yer aldı. Bayramlaşma törenine MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’da katıldı.

Hasan Şengüloğlu hatırlattı

Bayramlaşma programında konuşmalar bölümüne geçildi. Ancak burada konuşma için kürsdüye çağrılan Hasan Şengüloğlu, saygı duruşu ve istiklal marşıhatırlatması yaptı. Şengüloğlu2nun hatırlatması üzerine şehitlerimiz ve yaşamnı yitirenler için saygı dürüşü ve istiklal marşı okundu. Ardından konuşmalara geçildi.

Gazze unutulmadı

Bayramlaşmanın ardından yapılan konuşmalarda ise Bayramın birlik ve beraberlik olduğununa vurgu yapıldı. Konuşmalarda bayramların Tüğrk, islam ve dünya mazlumları için kurtuluşa vesile olması vurgulanırken Filistin ve Gazze’de yıllardır zulm altındaki Müslümanların kurtuluşuna vesile olması da dilendi.

Ayşe Keşir’den anlamlı çağrı

Bayramlaşmada konuşan Ayşe Keşir, Kurban bayramını kutlayarak yaptığı konuşmasında; “Dün babalar günüydü. Anne ve Babalarımız bizler için çok değerli. Ancak bu özel günlerde coşkunuzu biraz daha az dışa vurun. Çünkü annesi, babasını kaybetmiş insanlar olabilir. Yetim ve öksüzler olabilir.Çok istediği halde çocuk sahibi olamayanlar olabilir. Biz kutlama yaparken onlar üzülebilir. Lütfen bu günleri kutlarken biraz daha hassas olalım” çağrısı yaptı.

Bayramlaşma programı konuşmaların ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.