6. Yaşını parti ile kutladılar

Gündem (HürHaber) - Hür Haber Merkezi | 21.11.2023 - 17:40, Güncelleme: 21.11.2023 - 17:40
 

6. Yaşını parti ile kutladılar

Düzce’de de Gofret isimli King Charles cinsi köpeğin 6. Yaşını sahibi dostlarının da katıldığı doğum günü partisi ile kutladı.
Partiye katılanlar gönüllerince eğlenirken, Gofret ise mutluluk yaşadı. Düzce’de Sibel Kabasakal isimli kadın gofret isimli 6. yaşındaki King Charles cinsi patili dostu için doğum günü partisi düzenledi. Dostlarının da davetli olarak katıldığı partide Sibel Kabasakal,  Gofret’in resminin bulunduğu pastayı doğum günü şarkısı eşliğinde üfledi. Çalınan üzikler eşliğinde partiye katılan hayvanseverler gönüllerince eğilendiler.
Düzce’de de Gofret isimli King Charles cinsi köpeğin 6. Yaşını sahibi dostlarının da katıldığı doğum günü partisi ile kutladı.

Partiye katılanlar gönüllerince eğlenirken, Gofret ise mutluluk yaşadı.

Düzce’de Sibel Kabasakal isimli kadın gofret isimli 6. yaşındaki King Charles cinsi patili dostu için doğum günü partisi düzenledi. Dostlarının da davetli olarak katıldığı partide Sibel Kabasakal,  Gofret’in resminin bulunduğu pastayı doğum günü şarkısı eşliğinde üfledi.

Çalınan üzikler eşliğinde partiye katılan hayvanseverler gönüllerince eğilendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.