Gösterişli, dış cephe çalışmalarını yakından takip ediyor Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 18:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 18:35
 

Gösterişli, dış cephe çalışmalarını yakından takip ediyor Düzce Haber

Mansur bayram caddesi esnaflarını ziyaret etti
Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Kent Estetiği Projesi çerçevesinde İstanbul Caddesi üzerinde bulunan dükkanların dış cephelerinin giydirilmesi çalışmalarını yakından takip ediyor.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehrin siluetini baştan aşağı değiştirmeye yönelik attığı adımlardan Anıtpark-Millet Bahçesi-Cedidiye Meydan Projesi ve Kent Estetiği projelerinin ortak noktası olan İstanbul Caddesin de dış cephe giydirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, yakından takip ettiği ve belirli periyotlarla sahaya inerek esnaflara konunun önemini bizzat anlattığı proje kapsamında Mansur Bayram Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İstanbul Caddesi genelinde sürdürülen ve Düzce Valiliğinin öncülüğünü yaptığı projenin ikinci etabında bankaların da cephelerini değiştirmeleriyle caddede gözle görünür şekilde değişim yaşanmaya başladığını dile getiren Gösterişli, “Esnaflarımızın destekleri ile şehrimizin merkezini görsel manada daha güzel hale getirmek için çaba sarf ediyoruz. Cadde genelinde esnaflarımızı ziyaret ederek projenin önemini anlatmaya devam ediyoruz. Son olarak Mansur Bayram Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Görsel manada ortaya çıkacak görüntü şehrimize değer kazandırmasının yanında esnaflarımızın işlerine de önemli ölçüde değer katacak. Destekleriniz bizim için çok önemli” dedi.
Mansur bayram caddesi esnaflarını ziyaret etti

Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, Kent Estetiği Projesi çerçevesinde İstanbul Caddesi üzerinde bulunan dükkanların dış cephelerinin giydirilmesi çalışmalarını yakından takip ediyor.Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehrin siluetini baştan aşağı değiştirmeye yönelik attığı adımlardan Anıtpark-Millet Bahçesi-Cedidiye Meydan Projesi ve Kent Estetiği projelerinin ortak noktası olan İstanbul Caddesin de dış cephe giydirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Düzce Belediye Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli, yakından takip ettiği ve belirli periyotlarla sahaya inerek esnaflara konunun önemini bizzat anlattığı proje kapsamında Mansur Bayram Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

İstanbul Caddesi genelinde sürdürülen ve Düzce Valiliğinin öncülüğünü yaptığı projenin ikinci etabında bankaların da cephelerini değiştirmeleriyle caddede gözle görünür şekilde değişim yaşanmaya başladığını dile getiren Gösterişli, “Esnaflarımızın destekleri ile şehrimizin merkezini görsel manada daha güzel hale getirmek için çaba sarf ediyoruz.

Cadde genelinde esnaflarımızı ziyaret ederek projenin önemini anlatmaya devam ediyoruz. Son olarak Mansur Bayram Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Görsel manada ortaya çıkacak görüntü şehrimize değer kazandırmasının yanında esnaflarımızın işlerine de önemli ölçüde değer katacak. Destekleriniz bizim için çok önemli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.