Gölyakalı çiftçilere iş makinası hibe edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 14:05, Güncelleme: 01.06.2022 - 14:05
 

Gölyakalı çiftçilere iş makinası hibe edildi

Gölyakalı çiftçilere iş makinası hibe edildi
Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Bolu Orman Bölge Müdürlüğünden aldığı ORKÖY kredisi ile iş makinasına sahip oldu.Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ORKÖY kredisi talebi Orman Genel Müdürlüğünce kabul edildi. Hazırlanan projede yüzde 20’si hibe olmak üzere 670 bin lira kredi kullanılarak iş makinası alımı yapıldı. Kredi, faizsiz olarak 6 yılda taksitle ödenecek.Kavakbıçkı Köyünde ORKÖY kredisi ile alınan iş makinesinin anahtar teslim töreni yapıldı. Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen törene Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Kavakbıçkı Köyü halkı katıldı. Şentürk yaptığı konuşmada kurum olarak orman köylüsünü her zaman desteklediklerini, üretim iş gücü kapasitelerini artırmaları için orman köylüsüne ve kooperatiflere bundan sonrada da destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Gölyakalı çiftçilere iş makinası hibe edildi

Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Bolu Orman Bölge Müdürlüğünden aldığı ORKÖY kredisi ile iş makinasına sahip oldu.Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ORKÖY kredisi talebi Orman Genel Müdürlüğünce kabul edildi. Hazırlanan projede yüzde 20’si hibe olmak üzere 670 bin lira kredi kullanılarak iş makinası alımı yapıldı.

Kredi, faizsiz olarak 6 yılda taksitle ödenecek.Kavakbıçkı Köyünde ORKÖY kredisi ile alınan iş makinesinin anahtar teslim töreni yapıldı. Kavakbıçkı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından düzenlenen törene Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk, Kavakbıçkı Köyü halkı katıldı. Şentürk yaptığı konuşmada kurum olarak orman köylüsünü her zaman desteklediklerini, üretim iş gücü kapasitelerini artırmaları için orman köylüsüne ve kooperatiflere bundan sonrada da destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.