**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Gölyaka'da Enerji nakil kablolarını çaldılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2022 - 12:38, Güncelleme: 23.05.2022 - 12:38
 

Gölyaka'da Enerji nakil kablolarını çaldılar

Gölyaka'da Enerji nakil kablolarını çaldılar
Düzce’de enerji nakil hatlarını çalan şüpheliler jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Olay, Düzce’nin Gölyaka ilçesi Aksu, İçmeler, Hacıyakup ve Saçmalıpınar köyleri ile Yazıpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Enerji nakil kablosu hırsızlığı olduğu ihbarı üzerine Gölyaka İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar, kamera araştırması ve bölgede yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahısların B.Y., C.K. ve H.B. isimli şahıslar olduğu tespit edildi. B.Y. ve C. K. isimli şüpheliler yakalanarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. H.B. isimli şüphelinin evinde yapılan adli arama neticesinde evinin arka tarafında bulunan avluda yanık vaziyette bakır/çelik kablo, 1 adet demir kesme makası, 2 adet nakil hattı aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilecek muhafaza altına alındı. H.B. isimli şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.
Gölyaka'da Enerji nakil kablolarını çaldılar

Düzce’de enerji nakil hatlarını çalan şüpheliler jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Olay, Düzce’nin Gölyaka ilçesi Aksu, İçmeler, Hacıyakup ve Saçmalıpınar köyleri ile Yazıpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Enerji nakil kablosu hırsızlığı olduğu ihbarı üzerine Gölyaka İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar, kamera araştırması ve bölgede yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahısların B.Y., C.K. ve H.B. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

B.Y. ve C. K. isimli şüpheliler yakalanarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. H.B. isimli şüphelinin evinde yapılan adli arama neticesinde evinin arka tarafında bulunan avluda yanık vaziyette bakır/çelik kablo, 1 adet demir kesme makası, 2 adet nakil hattı aparatı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilecek muhafaza altına alındı. H.B. isimli şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.