Gençliğe değer erkek kampı başladı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2023 - 13:25, Güncelleme: 04.02.2023 - 13:25
 

Gençliğe değer erkek kampı başladı Düzce Haber

Gençliğe değer erkek kampı başladı
Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen, 2023 Ara Dönem Gençliğe Değer 12-14 Yaş Erkek Kampı başladı.Düzce İl Müftülüğü tarafından ilk defa bu ara dönemde başlatılan gençliğe değer kamplarının ikinci ayağı olan erkekler için kamp başlatıldı. Düzce İl Müftü Vekili Hasan İzmirli, İl Müftü Yardımcıları Talha Demirkaya, Derya Topalcık ve Kaynaşlı İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır Kaynaşlı Yatılı Erkek Kur'an Kursunda devam eden “Gençliğe Değer Kampını” ziyaret etti. Eğitimi, kamp oyunları, sinema ve film okuma, ebru atölyesi, akıl ve zeka oyunları, gezi, kitap okuma gibi birbirinden değerli eğlence ve eğitim yoğrularak oluşturulan verimli program sayesinde gençler ara tatil dönemini hem eğlenerek hem öğrenerek geçiriyor. Devam eden kampı ziyaret eden Müftü Vekili ve Yardımcıları gençlerle hasbihal ettiler.
Gençliğe değer erkek kampı başladı

Düzce İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen, 2023 Ara Dönem Gençliğe Değer 12-14 Yaş Erkek Kampı başladı.Düzce İl Müftülüğü tarafından ilk defa bu ara dönemde başlatılan gençliğe değer kamplarının ikinci ayağı olan erkekler için kamp başlatıldı.

Düzce İl Müftü Vekili Hasan İzmirli, İl Müftü Yardımcıları Talha Demirkaya, Derya Topalcık ve Kaynaşlı İlçe Müftüsü Mülayim Bayındır Kaynaşlı Yatılı Erkek Kur'an Kursunda devam eden “Gençliğe Değer Kampını” ziyaret etti. Eğitimi, kamp oyunları, sinema ve film okuma, ebru atölyesi, akıl ve zeka oyunları, gezi, kitap okuma gibi birbirinden değerli eğlence ve eğitim yoğrularak oluşturulan verimli program sayesinde gençler ara tatil dönemini hem eğlenerek hem öğrenerek geçiriyor. Devam eden kampı ziyaret eden Müftü Vekili ve Yardımcıları gençlerle hasbihal ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.